În noaptea de 07/08.06.2013, în jurul orei 22.00, poliţiştii Postului de Poliţie Rurală Gogoşari au surprins pe G. DAN, de 27 ani, din comuna Gogoşari, judeţul Giurgiu şi C. IOAN, de 27 ani, din comuna Butea, judeţul Iaşi, în timp ce transportau cu un atelaj hipo lucernă sustrasă de pe terenul lui I. STAN, de 73 ani, din localitatea Izvoru.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 300 lei, a fost recuperat şi predat părţii vătămate.

Suspecţii sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

În data de 7 iunie, poliţiştii Postului de Poliţie Rurală Toporu au documentat şi probat activitatea infracţională a lui D. VALENTIN, din comuna Toporu, judeţul Giurgiu, care la sfârşitul lunii noiembrie 2012 a pătruns în curtea locuinţei lui G.ELENA, din comuna Toporu, judeţul Giurgiu şi dintr-o anexă i-a sustras cantitatea de 25 litri de ţuică, pe care a comercializat-o ulterior.

Suspectul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi furt calificat.

Două zile mai târziu, (9 iunie), poliţiştii Postului Poliţie Rurală Stoeneşti au fost sesizaţi de A. COSTEL, din comuna Stoeneşti, judeţul Giurgiu, că în ziua de 05.06.2013, persoane necunoscute i-au sustras din locuinţă mai multe bunuri, în valoare de aproximativ 2000 lei.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în data de 05.06.2013 E. Ion, E. Stan, E. Maria şi A. Ion, toţi din comuna Stoeneşti, judeţul Giurgiu, au pătruns în locuinţa părţii vătămate şi au sustras mai multe bunuri (un televizor color, o butelie de aragaz, două covoare şi obiecte de îmbrăcăminte).

Suspecţii sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi furt calificat.

Jurnal