În data de 5 februarie , între orele 09.00-16.00, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică şi ai Secţiei nr. 2 de poliţie Rurală Comana împreună cu reprezentanţi din cadrul unei societăţi de distribuţie a energiei electrice au executat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii sustragerii de energie electrică. Ei au verificat cu această ocazie  modificarea fără drept a componentelor instalaţiilor electrice aparţinând societăţii de distribuţie, pe raza comunei Vărăşti, judeţul Giurgiu.

În cadrul acestei acțiuni  au fost controlate 16 locaţii, fiind identificate şase persoane care erau branşate ilegal la reţeaua electrică.  Pe numele acestora au fost întocmite note de constatare pentru executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.

 

 

1 COMENTARIU

  1. […] În data de 5 februarie , între orele 09.00-16.00, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică şi ai Secţiei nr. 2 de poliţie Rurală Comana împreună cu reprezentanţi din cadrul unei societăţi de distribuţie a energiei electrice au executat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii sustragerii de energie electrică. Ei au verificat cu această ocazie modificarea fără drept a componentelor instalaţiilor electrice aparţinând societăţii de distribuţie, pe raza comunei Vărăşti, judeţul Giurgiu. În cadrul acestei acțiuni …read more […]

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.