Berbec:  S-ar putea sa fiti indispus si sa nu aveți chef de nimeni și de nimic. Riscati sa va izolati. Vă recomandam să fiti mai sociabil. Problemele care va framanta nu sunt chiar atat de grave cum credeti.

Taur: Nu este o zi favorabila calatoriilor si castigurilor financiare. Inhibitia si lipsa de sociabilitate ar putea sa va conduca la esecuri în afaceri și deziluzii în plan social. Relatiile sentimentale nu au de suferit, daca acordati mai mult timp problemelor partenerului de viata. Va recomandam fiti mai comunicativ.

Gemeni:  Astazi sunteti putin inhibiat, motiv pentru care puteti avea dificultati de comunicare. Va recomandăm să evitati iesirile cu prietenii și, mai ales, cu persoanele importante. Evitați investitiile și nu cumpărati obiecte de valoare! Riscați să regretați.

 Rac: Dimineata, colegii si familia fac eforturi să vă scoată din starea de apatie care va face de nerecunoscut. Ar putea fi de vina obosela acumulata sau problemele financiare care va framanta. Va recomandam să nu luati decizii importante de unul singur. Nu incepeti activitati delicate, care necesita multa atentie!

Leu: Nu este o zi favorabila întâlnirilor cu prietenii. Resimtiti o stare de inhibitie care va impiedica sa va exprimati clar. Vă recomandam să nu faceti investitii si sa nu cumparati obiecte de valoare, pentru ca s-ar putea să regretati. Încercati sa va relaxati și sa faceti planurilor de viitor, pentru familie!

Fecioara:  Astazi simtiti nevoia sa schimbati ceva sau sa faceti lucruri noi. Este o zi favorabila relatiilor sentimentale si treburilor casnice. S-ar putea ca cei din jur să nu va aprecieze ideile la adevarata lor valoare. Vă recomandam să nu semnati documente oficiale și să nu faceti afaceri.

Balanta:  De dimineata aveti multe probleme de rezolvat, dar aveti suficienta energie pentru a le face fata. S-ar putea sa intampinati dificultati de natura financiara. Va recomandam sa acordati mai multa atentie relatiilor sentimentale si familiei.

Scorpion :  Va sfatuim sa o lasati mai usor cu munca si sa va aplecati mai mult spre problemele sentimentale. Amanati-va proiectele de afaceri, pentru ca s-ar putea sa pierdeti o suma importanta! Va recomandam sa va ocupati de treburi casnice, de rutina.

Sagetator :  De dimineata aveti ocazia sa demarati o afacere. Va recomandam sa nu va pripiti. Mai stati doua-trei zile inainte de a lua o hotarare! Astazi sunt favorizate relatiile cu partenerul de viata si aveti toate sansele sa petreceti impreuna o seara romantica.

Capricorn :  Nu sunteti prea comunicativ, motiv pentru care relatiile sociale si sentimentale pot avea de suferit. Va recomandam sa nu incepeti activitati noi sa nu incepeti noi afaceri, chiar daca primiti propuneri din partea prietenilor.

Varsator :  Sunteti intr-o forma intelectuala deosebita. Aveti succes in activitatile legate de familie si camin. Va sfatuim sa va stabiliti clar prioritatile, ca sa nu pierdeti timpul. Ascultati si parerile partenerului de viata!

Pesti : Simtiti nevoia sa vorbiti cu o persoana de sex opus, despre problemele dumneavoastra sentimentale. Este posibil sa credeti ca sunteti neglijat. Va sfatuim sa nu va lasati prada melancoliei. Starea de inhibitie si lipsa de sociabilitate ar putea sa agraveze neintelegerile cu persoana iubita.

(eastrolog.ro.)