Nouă luni de antrenamente le-au trebuit Juniorilor IV de la CS Dunărea Giurgiu pentru a se califica la Turneul Semifinal (de Campionat Naţional) organizat de AMH Bucureşti. În ciuda faptului că au ratat participarea în “finală”, tinerii handbalişti antrenaţi de Relu Lixandru sunt mândri de ceea ce au realizat.

Desfăşurată între 30 aprilie şi 2 mai în sala de sport a Şcolii Numărul 88 din Capitală, competiţia “semifinală” a reunit la start şapte formaţii. CS Dunărea Giurgiu a înregistrat două victorii şi patru înfrângeri, clasându-se în final pe poziţia a cincea, la egalitate de puncte cu CSŞ 2 Bucureşti (ocupantă a locului 4, dar cu un golaveraj superior).

Rezultatele înregistrate de giurgiuveni: n 11-28 cu CSŞ Alexandria (Teleorman); n 18-17 cu CS Blejoi (Prahova); n 26-5 cu CS Viitorul Piteşti (Argeş); n 8-16 cu CSŞ 3 Steaua Bucureşti; n 12-15 cu CSŞ 2 Bucureşti

,,Am fost mulţumit de evoluţia sportivilor mei în toate jocurile, mai puţin în acela cu CSŞ 2 Bucureşti, o echipă care în opinia mea este mai slabă decât a noastră; lipsa jocurilor a făcut ca echipa mea să clacheze psihic, probabil şi datorită maratonului neobişnuit pentru noi, şase jocuri în trei zile” a declarat antrenorul giurgiuvenilor, Relu Lixandru.

Lotul utilizat: Cezar Cosoi, Ciprian Botnariu şi Rafael Pârvana (portari), Florinel Bivolan, Dănuţ Popescu, Teodor Zaharia, Adam Năstase şi Teodor Berbeniciuc (extreme), Cătălin Fieraru, Alex Crăciunescu şi Rareş Tănase (centri), Valentin Dragne, Rareş Bordincel, Marius Văduva şi Marius Daia (interi), Andrei Moţea şi Gabriel Dragomir (pivoţi).

Bogdan VLADU