După o pauză de câteva luni bune, handbalul revine în forţă şi pentru practicanţi, şi admiratorii acestui sport din municipiul Giurgiu.

Federaţia Română de Handbal (FRH) a stabilit programul pentru sezonul 2009/2010. Astfel, ca şi anul trecut, juniorii (I) de la CS Dunărea au fost repartizaţi în Seria C, având, ca de obicei, adversari redutabili precum Dinamo Bucureşti, CSS 3 Steaua Bucureşti, Triumf Călăraşi, 1 Mai Ploieşti, noutatea fiind reprezentată de CSS 2 Bucureşti, echipă care a înlocuit, faţă de sezonul precedent, pe Grup Şcolar Petrol Moreni. (mutată în seria E).

Aşadar tot şase echipe, 15 etape (incluzând şi cele două turnee) şi 2 calificate în turneul semifinal.

Prima etapă, băieţii lui Relu Lixandru vor da piept cu “necunoscuta” CSS 2 Bucureşti, cu începere de la ora 10.00

Chiar dacă vor fi privaţi de excelentul portar Claudiu Anania (jucător care a depăşit vârsta junioratului), giurgiuvenii pot demonstra că au resursele necesare pentru suplinirea acestui deficit. Suntem convinşi că forţa de grup şi experienţa acumulată în sezonul precedent se vor vedea în jocul echipei.

Oficialii clubului giurgiuvean, aşteaptă cât mai mulţi spectatori la meciurile tinerilor handbalişti, meciuri care, ca şi anul trecut, se vor desfăşura în sala de sport a Şcolii numărul 10 din Giurgiu.

Bogdan VLADU