Handbalistele junioare 3 de la Dunărea Giurgiu, după puncte la Dobroești

0
545

În formă, după jocul bun prestat în etapa a doua a Campionatului Național de handbal junioare III, în care a câștigat disputa cu CS Tunari, echipa Dunărea Giurgiu va evolua, în runda cu numărul trei a seriei E, pe terenul celor de la Unirea Dobroești, duminică, 2 octombrie.

Cu moralul ridicat și cu un lot lipsit de accidentări, formația giurgiuveană pregatită de Relu Dorin Lixandru va încerca să obțină primele puncte, la prima ieșire în deplasare, din stagiunea 2022-2023.

Jucătoarele din Giurgiu ocupă locul secund în clasament cu 4 puncte, înaintea acestui meci, iar gazdele, Unirea Dobroești, penultimul joc cu 0 puncte.

De când antrenez această echipă avem un singur obiectiv: să câştigăm fiecare meci. Având în vedere condiţiile în care vom juca, vom încerca să evoluăm cât mai bine. Dar trebuie să păstrăm spiritul echipei, fetele să rămână concentrate asupra meciului şi singurul nostru obiectiv la Dobroești este obţinerea celor două puncte. Trebuie să jucăm cât mai bine”, a declarat Relu Dorin Lixandru, antrenor al echipei de handbal feminin, Dunărea Giurgiu.

Dunărea Giurgiu şi Unirea Dobroești se vor întâlni pentru prima oară, într-un meci oficial.

PROGRAMUL ETAPEI A III-A, SERIA E, HANDBAL JUNIOARE 3:

CS Tunari-CSS 6 București

Unirea Dobroești-Dunărea Giurgiu

ACS Olympic-Știința Bucureşti

Concordia Chiajna-Viitorul Pantelimon

(Costel Spânu)