Hai la fotbal! HAI SĂ ÎNCURAJĂM echipa DUNĂREA GIURGIU!

0
883

Play-off-ul Ligii a 4-a, programează sâmbătă, 10 iunie 2023, de la ora 11.00, pe stadionul Astra din Giurgiu, finala pentru desemnarea Campioanei Județului Giurgiu la fotbal, între echipele Dunărea Giurgiu (foto) și Viitorul Tîntava.

Această finală a devenit deosebit de interesantă odată cu victoria echipei Viitorul Tîntava, săptămâna trecută, în fața campioanei Victoria Adunații Copăceni.
Dunărea Giurgiu, formație pregătită de Andrei Nemțescu are prima șansă la câștigarea Trofeului, având cei mai calitativi jucători.
Municipalii vor intra în cantonament, după antrenamentul de vineri de la prânz. La formația giurgiuveană nu sunt probleme cu accidentările. În aceste condiții, Dunărea ar putea alinia o formulă de start formată din: Stanciu – G. Mina, Mitrea, Constantin, Blaga – Lungu – Florescu, Popescu, Ioniță, Țangulea – Dicianu.

Viitorul Tîntava nu a strălucit în jocul cu Adunații Copăceni, dar a bifat o victorie esențială în lupta pentru titlu, cu ajutorul loteriei de la 11m.
„Ne așteaptă o finală grea, jucăm cu o echipă bună din seria Nord. Dar niciodată nu ne prezentăm pe teren cu alt gând decât victoria. Trebuie să evoluăm la cel mai bun nivel al nostru, având în vedere forma bună pe care am arătat-o în ultimele meciuri și să jucăm fără presiune, calm și concentrați. Sunt sigur că vom face un meci bun în finală, vrem să-i răsplătim pe suporteri noștri cu o evoluție de care să fie mândri”, a declarat prof. Mirel Eugen Marin, manager și director, aflat la a doua finală județeană consecutivă (2022 și 2023), în calitate de manager și director Dunărea Giurgiu.

Dunărea Giurgiu s-a calificat în finala Campionatului Județean după ce a trecut, în semifinale de AFC Singureni 2-0, iar Vii­torul Tîntava, a trecut surprinzător de Victoria Adunații Copăceni, 4-3 după lovituri de departajare, în cele 120 de minute scorul a fost egal 1-1.

(Costel Spînu)