20160308_101905-1024x576Luni la prânz unul dintre contestatarii primarului comunei Prundu, Cătălin CORBEA, a depus o cerere la Primăria Giurgiu pentru obținerea autorizației susținerii susținerii unui protest pe teritoriul  municipiului Giurgiu.

Preoteasa Cristică , unul dintre cei care de curând au făcut greva foamei alături de un alt consătean de-al său în fața ANI din Capitală, împotriva abuzurilor  primarului Corbea, solicită de data aceasta punerea în aplicare a deciziei definitive a Agenției Naționale de Integritate care cu ceva timp în urmă l-a declarat oficial, INCOMPATIBIL pe primarul comunei Prundu.

Din păcate de atunci și până astăzi  prefectul județului, Nina Lavinia Crișu, s-a retras într-o inexplicabilă ”silentio stampa” , deși legea spune că  primarul comunei Prundu, Cătălin Corbea, ar fi trebuit să fie demis din funcție.

Drept urmare Cristică Preoteasa a solicitat ca marți 29 martie să intre în greva foamei , în fața sediului Prefecturii Giurgiu, cu începere de la ora 14.00, protestând astfel împotriva lipsei de reacție a instituțiilor statului , ca urmare a unei decizii judecătorești. 

De precizat că nu ne așteptăm la o măsură fermă din partea Laviniei Crișu întrucât aceasta se află zilele acestea pe lista prefecților ce urmează a fi înlocuiți. 

(Jurnal)