Globalizare!? Polițiștii de frontieră giurgiuveni au prins un cetățean turc care a cumpărat marfă din Bulgaria pe care dorea s-o vândă în România!

0
86

big-peste-200-de-acte-de-calatorie-falsificate-ridicate-de-politia-de-frontieraPoliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Giurgiu au descoperit ascunse într-un mijloc de transport, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte,  pe care un cetăţean turc a încercat să le introducă ilegal în ţară. 

  În data de 24 martie, la ora 06.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară un cetăţean turc, la volanul unui autocar marca Mercedes, care efectua curse pe ruta Turcia – România.

            Cu ocazia controlului  efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, în cala autocarului, în mai multe pungi din plastic, 80 de perechi de încălţăminte şi 20 costume de trening, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, produse susceptibile a fi contrafăcute.

La cercetări, s-a stabilit că bunurile aparţin cetăţeanului turc Asim K., în vârstă de 57 de ani. Acesta a declarat că a cumpărat bunurile dintr-un bazar din Bulgaria, urmând să le comercializeze în diferite pieţe din Bucureşti.

Bunurile în valoare totală de 15.000 lei, dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare.

(Jurnal)