Giurgiuvenii sunt  oameni generoși! O familie ce a pierdut totul, acolo de unde vine, are nevoie de un pătuț pentru copii! (Anunț umanitar)

0
149

1259598392După ce cu o zi în urmă publicația noastră făcea apel către giurgiuvenii cu suflet de a ajuta o familie de refugiați ce a pierdut totul în țara din care au plecat , cu un cărucior pentru cei doi copii ( unul de câteva luni și celălalt de 4 anișori) și un pătuț în care micuții să poată dormi, mai multe persoane au sunat pe numărul oferit de noi pentru a ne anunța că vor să ofere căruțul de care familia avea atâta nevoie.

De precizat că cei ce și-au arătat generozitatea ( o bunicuță și o mămică)  nu au dorit sub nici o formă să le dezvăluim identitatea .  Giurgiuvenii ne-au demonstrat astfel ,  încă o dată că au suflet și că știu să ajute oamenii aflați în nevoi și suferință  .

Continuăm să facem apel pentru achiziționarea pătuțului în care vor fi culcați cei doi copii ce urmează  ca în aceste zile să ajungă la  Giurgiu, alături de familie. Totodată pentru a le crea un climat atrăgător  celor doi micuți vă solicităm să dăruiți  una din jucăriile cu care copiii d-stră a renunțat de multă vreme să se joace. Fiți solidari cu cei loviți de soartă!   

Pentru mai multe relații sunați la tel: 0735 596 038!