La inițiativa Alianței Civice a Romilor și a Asociației entice ”Ketaness 2006” s-au deschis de curând cursuri de calificare prin AJOFM Giurgiu. Le prezentăm celor interesați lista cu meseriile și condițiile ce trebuiesc îndeplinite de cursanți .La acest curs se pot înscrie și persoanele care au absolvit școala generală în perioada 1990-2003.

Curs de buldoexcavatorist și de instalator tehnico -sanitar și gaze (cu minim 10 clase);

Curs de lucrător în construcții – structuri. Cu școala neterminată (10 clase). Tinerii trebuie să aibă vârsta între 16-25 de ani; Cursanții vor primi și o subvenție de 400 de lei!

Curs comerciant-vânzător. Tineri cu vârsta cuprinsă între 16 și 25 ani . Se acordă și subvenție de 400 de lei!

Cursuri de: agent commercial; macelar, sudor, electrician, brutar, bucătar, patiser, îngrijire la domiciliu. Toate cursurile sunt gratuite și se adresează tuturor, indiferent de etnie.

***Persoană de contact Maria Ghiță / AJOFM Giurgiu, cam. 2.

(Redacție)

1 COMENTARIU

  1. Am citit intr-un alt ziar local,ca in Giurgiu este un domn Baboi,care se ocupa cu vopsitul hainelor de piele si care intentioneaza sa reinvie o meserie disparuta ,aceea de lustragiu.Eu m-am bucurat cand am auzit,fiindca in copilarie am „prins”lustragii,era unul pe str.Garii,in dreptul fostei Farmacii ,si unul pe „Farfuria Mare”,pe coltul din dreapta spre cinematograf.(Parca acolo era si o macheta a Kremlin-ului?).

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.