Giurgiuveni, Teatrul ”Tudor Vianu” vă pregătește ceva…O PREMIERĂ!

0
704

Vineri, 2 iunie, de la ora 19.00, Teatrul ”Tudor Vianu”, va prezenta Premiera  spectacolului „Dansând la Lughnasa”, de Brian Friel. 

Spectacolul va avea o singură reprezentație, motiv pentru care iubitorii de teatru vor trebui să se grăbească să își achizționeze bilete, căci ziua premierei nu este departe…Deci: https://www.bilete.ro/dansand-la-lughnasa/

Este un spectacol după o piesă din 1990 a lui Brian Friel, ulterior ecranizată,  care a câștigat trei premii Tony, la Giurgiu ea fiind realizată de regizoarea  Antonella Cornici.

 „Dansând la Lughnasa” este portretul unei familii irlandeze, Mundy,  o familie cu cinci surori, toate nemăritate, ce își duc viața la o fermă din Donegal, Irlanda. Este de fapt povestea ultimei veri a familiei reunite, relatată de Michael, fiul uneia dintre cele 5 surori.

De precizat că în film, sora cea mai mare,  profesoară, ce are grijă de celelalte surori ale sale, a fost interpretată de inegalabila, Meryl Streep.

Distribuție:  Marius Manole, Ana Sivu-Daponte,  Anca Pascu, Oana-Maria Dragne, Mădălina Bors, Claudia Moroșanu, Șerban Chițu, Adi Gheo.

Scenografia: Alina Dică Pușcașu;  Ilustrația muzicală : Șerban Chițu; Coregrafia:  Victoria Bucun; Light Design: Lucian Moga; Asistenți regie: Andrei Piu și Robert Vlad.

(Jurnal)

Foto: imagini din timpul repetiției…