Jurnal Giurgiuvean

Giurgiu Servicii Publice se pregătește intens pentru sezonul de iarnă

Giurgiu Servicii Publice a început pregătirea de iarnă încă de la finele lunii octombrie. În această perioadă, angajații au amplasat la intrările în oraș, pasaje sau zone cu denivelări lăzi mari ce conțin material antiderapant, dar și minidepozite (ca cele din foto) amplasate în intersectiile municipiului. Totodată, GSP a achiziționat stocuri suficiente la toate materiale pentru iarnă.

Astfel, sunt amplasate în intersecții și în dreptul trecerilor de pietoni, cutii (mini depozite) ce conțin material antiderapant solid, respectiv clorură de natriu.

În condițiile specifice sezonului rece, materialul va fi împrăștiat manual, până când se va interveni mecanizat, în vederea prevenirii formării poleiului.

În funcție de prognoza meteo din perioada următoare, Giurgiu Servicii Publice va monitoriza starea drumurilor.

„Dacă situația va necesita acest lucru, se va interveni mecanizat și progresiv cu utilajele proprii în vederea împrăștierii materialului antiderapant pentru a preîntâmpina formarea poleiului”, ne declara Adrian Răcaru, directorul acestei societăți aflată în subordinea Primăriei municipiului Giurgiu.

„Giurgiu Servicii Publice roagă participanții la trafic să utilizeze în mod responsabil și în caz de necesitate, materialul antiderapant, cu mențiunea de nu mai depozita gunoi menajer în cutii, așa cum s-a procedat și în anii trecuți.

(Jurnal)

Exit mobile version