Potrivit estimărilor  Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților (ANRP), inventarierea terenurilor , operațiune stabilită prin Legea nr. 165/2013 în sarcina autorităților cu scopul de a identifica suprafețe de teren disponibile pentru retrocedare, este în prezent realizată în proporție de 91% la nivel național. inventarierea acestor terenuri urma a se încheia  până la sfârșitul lunii martie.  În prezent această operațiune  nu este total  finalizată în câteva județe printre care și județul Giurgiu. Dar iată care sunt  județele în care procesul de inventariere este încă la un nivel nesatisfăcător : Argeș (54 de localități din 102 nu au depus spre verificare procesele verbale de inventariere), Olt (40 din 112), Vaslui (31 din 86), Buzău (29 din 87),  Botoșani (28 din 78), și Giurgiu (22 din 54).

(AGERPRES)

2 COMENTARII

  1. […] Potrivit estimărilor Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților (ANRP), inventarierea terenurilor , operațiune stabilită prin Legea nr. 165/2013 în sarcina autorităților cu scopul de a identifica suprafețe de teren disponibile pentru retrocedare, este în prezent realizată în proporție de 91% la nivel național. inventarierea acestor terenuri urma a se încheia până la sfârșitul lunii martie. În prezent această operațiune nu este total finalizată în câteva județe printre care și județul Giurgiu. …read more […]

  2. Pai ar trebui masurete si terenurile inchise abuziv de cetateni si apoii vandute lu Paloiu,care mai are putin si cumpara sau concesioneaza tot orasul.Sunt curti care nu au acte de 25-26 de ani,inainte de revolutie le-au fost luate,au primit bani pe case,au primit apartamente si au ramas si cu casele si curtile in dotare,iar acum daca nu ia intrebat nimeni de sanatate s-au extins,daca in acte aveau 125 sau 250 mp,acum au 400 mp,pe care ii folosesc fara acte si doresc sa-l vanda,pai daca se poate vinde ceva ce nu ai ma bag si eu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.