Giurgiu mai înregistrează un record : a rămas cu doar două chioșcuri de difuzare a presei!

1
289

ridicare chioscuriDupă ce fostul chiriaș al centrelor de difuzare a presei locale, AMSIMI PRESS a dat bir cu fugiții, Giurgiu urmează să înregistreze încă un record. Municipiul rămâne în prezent cu doar două chioșcuri în care mai poate desface presă, spre bucuria celor care se temeau de ea ca dracu de tămâie, în special politicienii…

Acest lucru a fost posibil din cauza faptului că administratorul firmei numite mai sus , după cum ne spuneau surse din Primăria Giurgiu, nu și-a respectat clauzele contractuale. Acțiunea s-a petrecut cu câteva zile înainte de finalul anului 2015, conform scenariului  imaginii alăturate …

Iată cum municipiul nostru, așa cum precizam la începutul articolului, mai contabilizează în acest fel un record: pe lângă acela că deși este reședință de județ nu are niciun cinematograf, nicio curățătorie chimică pentru haine, că deși este așezat la Dunăre are un port de doar câțiva metri, și că mai deține doar două publicații tipărite ( al nostru și un cotidian) și doar o revistă periodică,  ”Valahia”, de acum îi va priva de dreptul de a fi informați și pe cei care nu vor fi dispuși să ajungă până în Centrul orașului .  Se pare că lucrurile merg din ce în ce mai bine…! Oare ce va mai urma?

Oricum îi anunțăm pe toți cititorii noștri că foarte curând  vor putea cumpăra publicația noastră și din alte locuri ale municipiului pe care lee vom anunța la momentul potrivit. 

(Florian TINCU)

1 COMENTARIU

  1. Aici se cam nimerește vorba aceea din reclama cu Digi Mobil,”Nema dobânda”,modificată în”Nema cultura”! Aflăm că și două librării de pe str.Gării își încetează activitatea din lipsă de vânzări,adică oamenii intră,răsfoiesc o carte-două și pleacă.(Bine că nu uită să pună cartea la loc,spre deosebire de alții din capitală,cică s-a făcut o statistică și una dintre cele mai furate cărți este”Pas cu Pas”!De ce oare?)Cât despre chioșcurile de ziare,cel mai frecventat ,de care îmi aduc aminte,era unul din zona Căprioara,la intrarea pe str.Gării spre Turn,în stânga pe trotuar.În fiecare lună abia așteptam să apară”Gazeta Matematică și Fizică”,dar și un nou fascicul de literatură științifico-fantastică.Dacă Giurgiu mai are două cotidiene tipărite,și în București le poți număra pe degetele de la o mână,și asta numai pentru faptul că mai sunt oameni din presă care se ambiționează să se zbată ca presa scrisă să nu moară,spre cinstea lor!