Becali vrea și hotelul „Dunărea” din Giurgiu de la Ioan Niculae după ce a cumpărat anul trecut de la Interagro, grupul omului de afaceri, fostul hotel Inter din staţiunea Venus.

Gigi Becali a declarat că mai are în vedere încă o investiție de acest fel: hotelul „Dunărea” din Giurgiu.

„L-am luat pentru familie mai mult. Nu mă interesează pe mine partea hotelieră, l-am luat pentru că era omul la puşcărie şi să nu-i ia altul hotelul. Mă gândesc dacă să i-l vând. Dacă mă înţeleg cu el, dacă îmi dă banii şi câştig ceva, i-l dau înapoi omului”, este promisiunea care funcţionează între cei doi afacerişti, potrivit lui Becali.

Ioan Niculae, proprietarul grupului InterAgro, cu afaceri în domeniul agriculturii și al combinatelor chimice era, la un moment dat, cel mai bogat om din România, cu o avere de peste un miliard de euro.

În perioada anilor 2013, când îi mergea foarte bine, Ioan Niculae, care este și patronul clubului de fotbal Astra Giurgiu, a cumpărat hotelul Carmen din stațiunea Venus, pe care l-a rebranduit în Hotel Inter, clasificat la cinci stele, după o investiție de aproximativ 10 milioane de euro.

(Jurnal)