CLIIMA20120308_0070_1Fostul primar al comunei Iepureşti ( judeţul  Giurgiu), Gheorghe Păunescu (fost membru PSD), a încetat din viață, marți 22 martie.

Vestea i-a luat pe mulți pe nepregătite  și totodată i-a întristat pe cei apropiați acestui om deosebit. Se pare însă că necazurile adunate de-a lungul ultimilor ani, vremuri  în care s-a luptat cu adversarii politici chiar și la modul propriu, i-au scurtat din firul vieții.

Gheorghe Păunescu este cel care în martie 2012 a fost bătut crunt  în Primărie  chiar de ziua Femeii, de către contracandidatul său de atunci  la alegerile locale, alegeri ce urmau să aibă loc , ca și anul acesta, în luna iunie. Un subiect despre care la momentul respectiv publicația noastră a scris pe parcursul a mai multe ediții, Gheorghe Păunescu devenind astfel și un prieten al jurnaliștilor din redacția noastră

Pentru cei ce vor să își ia adio de la trupul neînsuflețit precizăm că înmormântarea va avea loc în comună, Vineri, 25 martie .

Adresăm condoleanțe familiei îndurerate , alături de regretul nostrum că un astfel de om , animat de proiecte  ambițioase,  a trecut la cele veșnice .

Dumnezeu să – l ierte și să-i ofere  odihna ce nu a găsit-o aici , printre noi, cei vii.

(Redacția)