Gabriela HORGA: „Fonduri europene pentru dezvoltarea județului Giurgiu”

0
242

În județul Giurgiu vor fi realizate încă 15 obiective de investiții, în valoare de peste 120 de milioane de lei, finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

14 proiecte (în comunele Colibași, Daia, Hotarele, Florești-Stoenesti, Frătești, Roata de Jos, Bolintin-Deal, Adunații Copaceni, Vânătorii Mici, în orașul Bolintin-Vale și în municipiul Giurgiu), în valoare de aproape 100 de milioane de lei, sunt finanțate prin Fondul Local.

Pentru modernizarea și dezvoltarea sistemului de transport public în municipiul Giurgiu si zona sa metropolitană, este alocată suma de 78,7 milioane de lei. Achiziția de autobuze și microbuze electrice va avea impact asupra reducerii poluării și creșterii siguranței rutiere.

Consiliul Județean Giurgiu primește 21 milioane de lei pentru eficientizarea energetică a sediului administrativ, prin Valul Renovării.

Săptămâna trecută 26 de obiective de investiții din județul Giurgiu, în valoare de 60,8 de milioane de lei, au primit finanțare prin PNRR.

(Gabriela Horga – Deputat PNL de Giurgiu)