Campania „Tu ai avut şansa ta, fii tu şansa lui…”, lansată de Fundaţia giurgiuveană Din Dragoste Pentru Oameni, din iniţiativa preşedintelui său, Mihaela Laur prinde viaţă tot mai mult. „Eu aş dori să pot ajuta foarte mulţi elevi talentaţi şi fără posibilităţi materiale, dar din păcate nici fundaţia pe care o conduc nu poate veni în sprijinul tuturor. Are şi ea, la rândul ei, nevoie de sprijinul unor giurgiuveni, şi nu numai, cu suflet mare, oameni generoşi care din puţinul lor să ne ofere şi nouă şi altora câte ceva. Din aceste donaţii, ori cât de mici ar fi ele, noi prin intermediul fundaţiei, venim în sprijinul copiilor giurgiuveni lipsiţi de posibilităţi materiale.

De aceea, fac şi pe această cale un apel la oamenii cu suflet mare să ni se alăture în acest demers, oferindu-le conturile Fundaţiei noastre în care pot face donaţii. Primii beneficiari ai campaniei „Tu ai avut şansa ta, fii tu şansa lui…” sunt doi elevi giurgiuveni cu mare dragoste de carte, dar cu posibilităţi materiale reduse: Alexandru George Apostolescu, student la Politehnică, în anul întâi, la Facultatea de Automatică şi Corina Stanciu, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Naţional „Ion Maiorescu”. Fundaţia Din Dragoste Pentru Oameni, ne precizează preşedintele Mihaela Laur, din fondurile colectate de la giurgiuvenii cu suflet mare, şi în special de la NICOLAE FLORIAN – FLORICEL, patronul SC Nova Force, va achita pe tot parcursul anului universitar 2012-2013 taxa de şcolarizare a studentului Alexandru George Apostolescu, iar eleva Corina Stanciu va primi pe tot parcursul anului şcolar o bursă lunară de 200 de lei”. Ei sunt primii beneficiari ai acestei campanii, spune Mihaela Laur, dar sperăm să ajutăm cât mai mulţi copii, pentru aceasta.

Giurgiuvenii care doresc să facă donaţii în lei au la dispoziţie contul nostru deschis la Banc Post Giurgiu pe numele: Fundaţia Din Dragoste Pentru Oameni Giurgiu – RO 25 BPOS 19008357034 RON 02, iar cei care doresc să facă donaţii în euro, contul RO 84 BPOS 19008357034 EUR 01. Relaţii suplimentare se pot obţine la telefonul 0763.761.654 sau 0720.103.800

Heliade CĂLIN

2 COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.