Fotbaliștii giurgiuveni U 19, victorie în deplasarea de la Adunații Copăceni!

0
799

Dunărea Giurgiu (foto), a învins sâmbătă, 29 aprilie, în deplasare, formaţia Victoria Adunații Copăceni, scor 2-0 în primul meci din semifinala de juniori U 19, a cCmpionatului județean de fotbal și păstrează șanse mari de a se califica în finală.

Mai buni au fost tinerii fotbaliși giurgiuveni care au învins prin dubla lui Slate. Într-un moment în care nivelul fotbalului giurgiuvean pare aproape de un minim dramatic, Dunărea Giurgiu pregătește viitorul fotbalului județean. Clubul giurgiuvean, încearcă să instruiască fotbaliști tineri pentru viitor…

Vrem ca în viitor să ne mândrim nu doar cu performanțele lor sportive ci și cu modul în care aceștia se comportă, devenind adevărate modele pentru cei care vin din urmă.Copiii sunt cea mai prețioasă și importantă resursă pe care o avem – atunci când vorbim de un posibil viitor în fotbal .Suntem la un nivel destul de bun din punct de vedere sportiv.Am asigurat condiții de pregătire decente”, – a declarat prof.Mirel Eugen Marin, director și manager Dunărea Giurgiu.

Returul va avea loc sâmbătă, 6 mai,la Giurgiu, pe stadionul Dunăre-Port.

În cealaltă semifinală  Avîntul Florești a terminat la egalitate 2-2 pe teren propriu cu – AFC Singureni.

Dunărea Giurgiu : Vasilescu,Pasăre,Ene,Constantinescu,Pitulice, Viocu, Slate Văduva, Dumitru, Sfeatcu, ima Rezerve: Manea, Urucu,Vrabie, Coporan, Zărnescu. Antrenori : prof.Cosmin Dobrescu și prof.Cătălin Sndu.

( Costel Spînu)