JurnalGRDunărea Giurgiu stă pe un butoi de pulbere gata să explodeze. În urma înfrângerii surprinzătoare de sâmbătă, 27 martie (2-4 pe teren propriu cu Dinamo II Bucureşti) “alb-albaştri” au ajuns la numai 7 puncte de primul loc retrogradabil.

Jocul nu merge, “achiziţiile” din iarnă se dovedesc ineficiente, Emil Ursu nu prea se pricepe la antrenorat iar jucătorii au început să parieze împotriva propriei echipe.

Cel puţin asta a susţinut o parte a tribunei la meciul cu “dinamoviştii mici”. “Aţi pariat împotriva echipei la care jucaţi. Să vă fie ruşine, nesimţiţilor” au exclamat spectatorii. Unul dintre aceştia s-a jurat că a văzut-o pe soţia unui fotbalist într-una din casele de pariuri din municipiu cum miza pe „doi la pauză şi pe doi final cu numai câteva ore înainte de începerea meciului”.

Datorită numărului mare de “jucători” pe victoria “câinilor mici”, meciul a fost blocat de majoritatea caselor de pariuri din ţară. Se pare că s-a pariat “la greu” inclusiv online! Revenind la joc, acesta a părut unul de vacanţă, fotbaliştii giurgiuveni (mai ales) părând de nerecunoscut. Impotenţă la construcţie, “disponibilitate” în defensivă şi mult teatru ieftin, prost regizat. Cele şase goluri (unul mai “frumos” decât celălalt) precum şi gesturile din teren au ridicat suspiciuni până şi celor care au probleme cu vederea.

Dacă cei prezenţi la meci suferă de paranoia (admiţând că meciul a fost “pe bune”) tot avem o problemă. Nu jucăm nimic. Nici la pariuri, şi nici fotbal.

Cum au reacţionat oficialii Dunării, cum se apără jucătorii şi alte detalii referitoare la această situaţie stânjenitoare, citiţi în ediţia tipărită a săptămânalului nostru.

Bogdan VLADU