FOTBAL. ”Viitorul Tîntava” s-a calificat în finala play-off a Ligii a IV-a, pentru desemnarea Campioanei județului Giurgiu!

0
1957

Duminică, 4 iunie 2023, pe stadionul Astra din Giurgiu, Viitorul Tîtava a dispus de ”Victoria Adunații Copăceni”, scor 1-1 și 4-3 după loviturile de departajare, într-un meci contând pentru a doua semifinală din play-off-ul Ligii a IV-a, pentru desemnarea campioanei județului Giurgiu, la fotbal.

Din punct de vedere  “artistic” a fost meciul celor din Adunații Copăceni. care au avut combinații spectaculoase, au ajuns de multe ori în apropierea porții adverse, și-au creat  ocazii, însă, nu au fructificat și  după  cum știm , fotbalul se joacă pe goluri.

 Pe un gazon care a arătat foarte bine și în prezența a peste 800 de spectatori, jocul celor două combatante  a fost unul palpitant pe alocuri,  terminat cu lovituri de departajare.

În urma acestui rezultat Viitorul Tîntava s-a calificat în finala play-off-ului Ligii a IV-a, pentru desemnarea Campioanei județului Giurgiu.

 VIITORUL Tîntava-Victoria Adunații Copăceni 1-1, 4-3 după lovituri de departajare. Au marcat: A. Constantin 14 / Ciupitu 44 (pen.)

VIITORUL Tîntava: Condea – Roșioru, Mihai, Crăciun, Vărzaru – Andrei, A. Constantin, Ivan, Butoi – Brînză – Lițoiu. Antrenor: Florin ANGHEL. Au mai evoluat: Tache, Apetrăchioaie, Pădineanu, Corman

VICTORIA  Adunații Copăceni: Duță – A. Torețoiu, Stanciu, M. Torețoiu, Clinchevici – Marcu, Rogojan, Teleoacă – I. Marin, Ciupitu, Tudoroiu. Antrenor: Petrișor PĂUNESCU. Au mai evoluat: Gaură, Rădăcină, Abbas, Ionică

Au marcat, de la loviturile de departajare: Brînză, Ivan, Crăciun, Apetrăchioaie / Ciupitu, Stanciuși  Ionică. Au ratat de la loviturile de departajare: Lițoiu / Rogojan și I. Marin.

În acest context, finala play-off-ului Ligii a IV-a, va avea loc sâmbătă, 10 iunie, de la ora 11:00, pe stadionul ”Astra” din Giurgiu, între Dunărea Giurgiu și Viitorul Tîntava.

De subliniat Prestația foarte bună a echipei de arbitri: Ivan Andrei la centru (în mijloc ), ajutat de asistenții,  Victor Făinaru  și  Roxana  Ivanov.

(Costel Spînu)

Foto: Costel Nicolae