FOTBAL U-19: ”Tinerii de la Dunărea Giurgiu” au umilit-o pe ”Axi Adunații Copăceni”, scor 10-0 și s-a calificat în finala Campionatului județean… !

0
607

Performanță remarcabilă a tinerilor fotbaliști de la ”Dunărea Giurgiu” (foto),  care au reușit sâmbătă, 6 mai 2023, să obțină calificarea în finala Campionatului județului Giurgiu de fotbal la juniori U-19.

Sâmbătă la prânz, băieții pregătiți de  prof. Cosmin Dobrescu și prof. Cătălin Sandu au umilit, în meci retur, pe ”Axi Adunații Copăceni”,  scor 10-0 , obținând astfel calificarea în finala Campionatului județean de fotbal.

În meciul tur disputat la Adunații Copăceni, giurgiuvenii învinseseră cu 2-0. Golurile echipei giurgiuvene, de sâmbătă,  au fost înscrise de Văduva (3 goluri),Slate (2), Pasăre (2), Dima (2 ) și Eane (1).

La secţia de fotbal  a SCM ”Dunărea Giurgiu” se poate vorbi acum la superlativ despre fotbal.  Asta pentru că în timp ce echipa de seniori este în luptă pentru a câștiga titlul județean, echipa de juniori U19 va juca finala Campionatului Județean de fotbal – juniori U19.

Este o încununare a evoluției formaţiei tinerilor giurgiuveni, ce s-a remarcat, de-a lungul întregului sezon, prin ambiţie, determinare şi multă, multă muncă.

Tinerii fotbaliști de la ”Dunărea Giurgiu”, au ca obiectiv , la rândul lor, câștigarea Campionatului Județean de fotbal U19. Pentru a reuşi însă acest lucru, gruparea din Port trebuie să treacă în finală de echipa ”Avîntul Florești ”.

Dunărea: Vasilescu, Voicu, Bocriș,Pitulice,G.Sandu, Constantinescu, Dumitru, Văduva, Eane, Pasăre, Slate. Au mai jucat:  Manea , Zărnescu, Coporan, Dima. Antrenori:  prof. Cosmin Dobrescu și prof. Cătălin Sandu.

(Costel Spînu)