FOTBAL. Sâmbătă, în Liga a IV-a, seria Sud, etapa a 15-a: Gloria Comana – Dunărea Giurgiu, sâmbătă, ora 11:00. 

0
892

Gloria Comana și Dunărea Giurgiu se întâlnesc sâmbătă, 25 martie, pe terenul „Comunal” din Comana, de la ora 11:00, într-un joc din etapa a 15-a, din Liga a IV-a, seria Sud.

Fotbaliştii de la Dunărea Giurgiu (foto 1), sunt conştienţi de dificultatea meciului de sâmbătă, din deplasare, cu Gloria Comana. Fotbaliștii giurgiuveni se tem la acest meci nu atât de adversar cât de suprafața de joc care este extrem de proastă cu denivelări.

FOTO 1

Dunărea Giurgiu pare să fie, însă principala favorită la câștigarea seriei Sud. La acest moment echipa giurgiuveană are o apărare beton. A primit doar patru goluri în 12 etape și a marcat nu mai puțin de 57 de goluri, fiind  singura formație din acest eșalon care nu a cunoscut gustul amar al înfrângerii.

 Jucătorii Gloriei  au însă un lot foarte bun și pot emite de asemeni, pretenții la un rezultat pozitiv, chiar dacă echipa din Comana (foto 2), este surpriza returului.

FOTO 2

Pur si simplu, trebuie sa tratăm cu atenție această partida, să avem o evolutie buna și să ne luăm cele trei puncte. Ne aşteaptă un joc dificil din cauza terenului, dar trebuie să intrăm motivaţi şi să luăm cele 3 puncte! ” –  a precizat  prof.Mirel Eugen Marin,director și manager al echipei Dunărea Giurgiu.

În tur,  la Giurgiu, Gloria Comana a cedat cu scorul de 0-5.

(Costel Spînu)

Costel Nicolae- foto