009

 

   

Sâmbătă, cu începere  de la ora 17.00, a avut loc în comuna Malu partida dintre echipa locală,  Arsenal Malu și favorita partidei, Dunărea Giurgiu, meci contând pentru Liga IV- a Sud din Campionatul județean Giurgiu.  

008 (1)

La început meciul a fost extrem de echilibrat , cu faze  de poartă și de o parte și de cealaltă parte. Prima repriză a aparținut giurgiuvenilor, ce păreau că vor termina prima repriză în avantaj, însă la pauză tabela a arătat 0-0.

194

Cea de a doua repriză a aparținut  mălurenilor, fiind cu mult mai disputată,  și destul de tensionată către sfârșitul partidei, nervozitatea din teren datorându-se în mare parte suporterilor locali, care s-au precipitat în așteptarea unui  gol din partea preferaților, gol care din păcate nu a venit până  la sfârșitul meciului… Așa că scorul final al partidei  a fost 0-0.

013

Deși terenul a fost cam desfundat din cauza ploilor căzute în ultimele zile , meciul nu a fost decât în mică parte influențat de acesta . În concluzie, un meci  plăcut în ciuda rezultatului alb de pe tabelă. Printre VIP-uri , în tribunele stadionului din Malu, l-am remarcat pe primarul comunei , Eugen Șoavă , care deși a regretat faptul că băieții n-au reușit o victorie s-a arătat  foarte mulțumit de joc în ansamblul lui  și mai ales de faptul că fotbalul reușește să aducă lumea la stadion…

126

 

 

 

 

 

(Cronikar)