FOTBAL. Minicronica etapei a 14-a din Liga a IV-a, județeană.

0
406

Liga a IV-a a Campionatului județean la Fotbal, a  continuat sâmbătă,18 martie 2023, cu meciurile din etapa a 14-a, în ambele serii.

Dacă scorurile fluviu nu mai sunt demult o noutate în fotbalul județului nostru,  noutate nu mai este nici lupta  pentru play-off-ul de desemnare a campioanei județului Giurgiu, în seria Sud.

Așa cum era de așteptat, giurgiuvenii n-au avut nicio emoție în fața celor de la Gigații Vărăști pe care i-au învins cu scorul de 4-0. Partida a reprezentat pentru gazde un bun antrenament înaintea meciului de sîmbătă, de la Comana, cu Gloria.

”Victoria Adunații Copăceni” a năucit-o pe MV Călugăreni ( scor 5-0). Echipa lui Petrișor Păunescu a făcut pur și simplu instrucție  cu apărarea celor din Călugăreni.

Echipa Gloria Comana, a plecat la rândul ei, de la Colibași, cu toate punctele…În urma acestui rezultat favorabil, gruparea condusă de ”Tatică”, a urcat un loc în clasament, ocupând acum locul patru, cu 22 de puncte, la doar două puncte de locul trei, ocupat de ”Giganții Vărăști”.

FC Bolintin Malu Spart a suferit însă o corecţie severă în deplasare: 0-5, cu liderul seriei Nord, AFC Singureni.

În aceeași etapă remarcăm și înfrângerea dură suferită,în deplasare, de către  echipa FC Bolintin Deal, 2-7 cu Petrolul Roata. Acest rezultat fiind   considerat  totodată ” scorul etapei”!

(Costel Spînu)

( Costel Spînu)