FOTBAL. Liga IV-a, seria Sud: ”Dunărea Giurgiu” pleacă sâmbătă, după puncte la Valea Dragului!

0
506

Dunărea Giurgiu merge sâmbătă,13 mai, în  etapa a 21-a, a Ligii a IV-a, seria Sud, la  Valea Dragului după cele 3 puncte puse în joc. 

Dunărea, liderul seriei Sud, pornește cu prima șansă în duelul din deplasarea de la Valea Dragului, cu echipa gazdă Inter. Problema cea mare este legată de suprafața de joc a terenului din Valea Dragului. Dunărea a ajuns deja în faza play-off-ului pentru desemnarea campioanei județene.

”În primul rând ne dorim să câștigăm Campionatul, iar în al doilea rând și barajul de promovare în Liga a 3-a.Ca orice director,de club nu te prezinți undeva să pierzi meciul. Mergem să câștigăm!  Dar nu abordăm meciul doar pentru un egal. Am arătat și pe perioada acestui sezon regulat că suntem o echipă care merge pe atac, marcăm goluri, e adevărat că mai și primim… Ne dorim să ocupăm primul loc în clasament. Ne bucurăm cu toții că am reușit să închidem conturile cu primul obiectiv, mult mai devreme decât au sperat alții,acela de a juca în play-off-ul de desemnare a campioanei județului”, a declarat prof. Mirel Eugen Marin, director și manager, al Clubului ”Dunărea Giurgiu”.

Înaintea acestei runde, giurgiuvenii sunt pe locul 1, cu 49 de puncte, în timp ce echipa din  Valea Dragului se situează  abia pe poziția 9 , cu 15  puncte. Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă doar în turul sezonului regulat curent, pe 5 noiembrie 2022, când giurgiuvenii s-au impus pe stadionul Astra cu scorul de  9-0.

(Costel Spînu)