FOTBAL. Liga a IV-a, seria Sud/ Duminică, la Giurgiu, ”Dunărea…” – ”Energia Remuș”, ora 11:00

0
803

Duminică, 2 aprilie 2023, de la ora 11:00, stadionul ” Astra” din municipiu, găzduiește partida Dunărea Giurgiu –  Energia Remuș, contând pentru derby-ul etapei a 16-a, a returului Ligii a IV-a, seria Sud.

Este un meci mult mai important pentru gazde, care se află pe primul loc  al  Clasamentului.

Energia Remuș, în schimb, e mult mai departe, de play-off-ul pentru desemnarea Campioanei județene. Această echipă  nu mai sperie pe nimeni astăzi, nearătând ca o echipă valoroasă ,  prin prisma rezultatelor negative din ultima perioadă,   așa că Dunărea are prima șansă în derby-ul de sâmbătă.

Dacă ar fi să vorbim despre o favorită pentru câștigarea partidei, postura de gazdă și valoarea lotului echipei giurgiuvene, balanța ar înclina clar de partea echipei Dunărea Giurgiu.

„Ne așteaptă un nou meci interesant contra celor de la Remuș. Rămâne de văzut dacă dorința și ambiția noastră vor fi mai puternice decât dorința lor de a-și lua revanșa pentru ceea ce s-a întamplat în tur. Evoluăm pe teren propriu și ne-am propus cu această ocazie să le oferim suporterilor un joc bun. Nu ne așteaptă un meci ușor, însă putem obține cele 3 puncte.

Sper ca băieții să fie concentrați la ora meciului si să își facă treaba. S-au realizat lucruri deosebite până acum la Dunărea, iar așteptările încep să crească si ele”, a declarat prof.Mirel Eugen Marin, director și manager al Clubului Dunărea Giurgiu.

Meciul din tur s-a jucat la Remuș, în data de 1 octombrie 2022 și a fost câștigat de giurgiuveni cu scorul de 3-0.

(Costel Spînu)