FOTBAL. Liga a IV-a, etapa a 15-a:  ”Gloria Comana” – ”Dunărea Giurgiu” 1-3 (1-0)

0
760

Sâmbătă, 25 martie, pe stadionul Comunal din Comana, echipa gazdă,  Gloria, a primit vizita liderului din seria Sud, a Ligii a IV-a, Dunărea Giurgiu.

Formația coordonată de Ion Dumitrache (zis ”Tatică”, cel căruia i-a venit rău în timpul jocului) , a încercat să pună frână celei mai bune formații din județ la acest moment,  Dunărea Giurgiu, însă giurgiuvenii au plecat de la Comana , cu toate cele trei puncte, acasă. Și astfel, la finalul meciului tabela de marcaj arăta 3-1 pentru ”Dunărea Giurgiu”.

Pentru giurgiuveni au marcat Mizdrescu (min.67), Mitrea (min 72) și Cazaciuc ( min.86). Jucătorii giurgiuveni au jucat bine, s-au bătut pentru fiecare minge, deloc intimidați de pretențiile la câștigarea jocului de către adversarii lor.

În fine, dacă luăm în discuție și faptul că o ”prințesă”, precum ”Gloria Comana”,  și-a pierdut ”coroana” pe teren propriu,  la fel cum pățise cu o săptămână în urmă, echipa din Vărăști, pe stadionul  Astra, avem senzația unui  ”deja vu”!

După jocul de la Comana, câștigat de Dunărea Giurgiu, profesorul Mirel Eugen Marin, director și totodată manager al clubului  giurgiuvean mulțumit de joc și de rezultat, ne-a declarat : „Am făcut un meci bun și rezultatul reflectă acest lucru. Dovadă sunt golurile pe care le-am marcat după pauză. Terenul a fost însă un dușman al echipei noastre, un aal 12-lea jucător advers…. Echipa noastră este obișnuită pe terenuri mari, unde îsi poate desfașura jocul, dar, una peste alta, echipa a făcut un meci bun, asta este important, obținând victoria”.

În urma acestui rezultat, Dunărea Giurgiu acumulează 34 de puncte în Clasament, punctaj  cu care rămâne pe primul loc, la egalitate cu ”Victoria Adunații Copăceni”, a doua clasată, însă giurgiuvenii au  un joc mai puțin disputat.
Duminică, 1 aprilie, de la orele 16:00, ”Dunărea Giurgiu” va juca cu ”Energia Remuș”, pe stadionul Astra din Giurgiu.

Pentru Dunărea, sâmbătă, au jucat: Stanciu,T.Constantin, Lungu, Călea, G.Gheorghe, Mizdrescu, Popescu, Blaga, Bălțat,Dicianu, Țangulea. Au mai evoluat: Pasăre, Cazaciuc, Florescu, Matache, Mitrea.

(Costel Spînu)

Foto: Costel Nicolae.