FOTBAL. Liga a IV-a. Diferenţele uriaşe dintre echipe, şi-au spus cuvântul: ”Inter Valea Dragului” – ”Dunărea Giurgiu” 0-5 (0-3)

0
849

Sâmbătă,13 mai, fotbaliști de la Dunărea Giurgiu au susținut la Valea Dragului, penultimul meci din sezonul regulat al Ligii a IV-a, seria Sud, la fotbal, în compania echipei gazdă, Inter… În urma unui joc foarte bun, giurgiuvenii au reușit o victorie de o manieră categorică 5-0(3-0).

Fotbaliști de la malul Dunării, au intrat foarte motivații în teren și au condus, pe tot parcursul jocului, pe tabela de marcaj. Diferenţa uriaşă de valoare dintre cele două echipe, s-a văzut pregnant încă din startul partidei.

Au marcat : Cazaciuc min. 20, Constantinescu min. 30, Mizdeescu min.37, Dicianu min.70 și 83.

„Mă bucur   pentru victorie, trebuie să rămânem concentraţi, trebuie să reuşim să ne refocusăm pentru meciurile următoare.Trebuie să ne bucurăm de aceasta victorie dar de mâine trebuie să ne gândim la meciul cu Oinacu.Am pierdut meciul cu Adunații Copăceni,a fost un accident.”, a declarat, la finalul partidei, directorui și managerul echipei giurgiuvene, prof. Mirel Eugen Marin.
Pentru Dunărea Giurgiu, urmează ultimul meci din sezonul regulat, sâmbătă, 20 mai, de la ora 17:00, pe stadionul ”Astra” din Giurgiu, cu Dunărea Oinacu.  În deschiderea meciului se va  juca finala Campionatului județean de fotbal, rezervat juniorilor U19, ”Dunărea Giurgiu” – Avîntul Florești.
Dunărea Giurgiu: Stanciu, Păiulice, Mitrea,T.Constantin,G.Gheorghe, Ioniță,Mizdrescu, Țangulea, M.Constantinescu, Bălțat, Cazaciuc.
Au mai jucat: Dicianu, Florescu,Nemțescu,Slate, G.Mina. Antrenor Andrei Nemțescu.

(Costel Spînu)