FOTBAL -Liga a IV-a. Avancronica meciului AS Podul Doamnei – Real Drăgăneasca

0
544

Real Drăgăneasca (foto), este din nou în fața unui meci dificil, după ce săptămâna trecută a pierdut disputa de pe teren propriu cu FC Bolintin Malu Spart. Fotbaliștii pregătiți de Gică Zamfir vor întâlni sâmbătă, 9 octombrie, de la ora 11:00, în deplasare, pe  AS Podul Doamnei.

Real Drăgăneasca arată ca o echipă  bine organizată și dorește ca acest lucru  să facă diferența în acest meci.Oaspeții, care au un avans de 2 puncte în clasament, față de adversara de sâmbătă, porneste cu prima șansă la cele trei puncte puse în joc.

Avînd tot lotul la dispoziție, tehnicianul celor din Drăgăneasca,  Gică Zamfir,  declara că echipa pe care o pregătește  nu trebuie să mai facă niciun pas greșit.

Podul Doamnei este printre cele mai modeste echipe din Liga a IV-a, și cu siguranță  urmărește  evitarea retrogradării. Gazdele de sâmbătă, au ajuns la 4 înfrângeri în campionat, singurul rezultat pozitiv fiind un 4-3, pe teren propriu cu Zmeii Ogrezeni.

PS. În meci restanță din etapa a 3-a, din Liga a IV-a,seria Nord, AFC Singureni a învins pe teren propriu pe AS Podul Doamnei cu scorul de 8-1. În urma acestui rezultat echipa din Singureni a preluat fotoliul de lider al seriei Nord.

Vișinescu Bogdan va fluiera în acest meci , la mijlocul terenului , asistat la cele două linii de Buzică Gabriel și Zaharia Mirel Ștefan.

Observator din partea AJF Giurgiu, a fost desemnat  Nemțescu Costinel.

(Spînu Costel)