FOTBAL – Liga 4 : Viitorul Vedea – Victoria Adunații Copăceni 1-2

0
821

Victoria Adunații Copăceni a învins, sâmbătă, în deplasare, cu 2-1 (1-1), codașa  clasamentului, Viitorul Vedea, într-o confruntare din etapa a 15-a, a Ligii a IV-a, seria Sud. Oaspeții au punctat prin M.Torețoiu (min.29) și I.Marin (min.75 din penalty).

Starea proastă a suprafeței de joc  și-a pus  amprenta pe prestația echipei pregătite de Petrișor Păunescu, fiind una denivelată și departe de pretențiile Ligii a IV-a.

Antrenorul celor din Adunații Copăceni, Petrișor Păunescu, ne spunea că nu a văzut o asemenea suprafață de joc nici în Liga a V-a. Chiar și așa, fotbaliștii grupării din Adunații Copăceni au fost „vioara întâi”,  deși gazdele erau mult mai obișnuite cu terenul pe care s-a disputat partida.

Victoria Adunații Copăceni ocupă locul doi în clasament, cu 37 de puncte, în timp ce Viitorul Vedea este pe ultimul loc, cu 3  puncte.  Prima poziţie este ocupată în continuare de Dunărea Giurgiu, care are 37 de puncte şi un joc mai puţin.

În această partidă, antrenorul Petrișor Păunescu a mizat pe următoarea formulă de echipă:  Duță,  Clinchevici, M.Torețoiu, Stanciu, Rogojan,Rădăcină, Tudoroiu, Marcu, Ciupitu, Teleoacă, I.Marin. Au mai jucat Preda,M.Ionică, Burada.

(Costel Spînu)