FOTBAL. În Sferturile Cupei României: Victorie pentru ”Dunărea Giurgiu”, la loviturile de departajare, cu ”Gloria Comana”

0
605

Sâmbătă,15 aprilie, ”Dunărea Giurgiu” s-a calificat pentru semifinalele Cupei României, faza județeană, după victoria de pe teren propriu, cu ”Gloria Comana”,  după executarea loviturilor de departajare.

Giurgiuvenii a învins cu 6-3,după 90 de minute de joc scorul fost egal 2-2. Pentru gazde au marcat Dicianu și Cazaciuc, iar de le punctul cu var au marcat: Blaga, Mizdrescu, Arpetin și Țogoianu.

Golurile oaspeților au fost înscrise de Sima și Oprea. În timp ce Sima a marcat,  Oprea și Comănceanu au ratat…

Conform evoluției din teren putem spune însă că fotbaliștii din Comana a părăsit Cupa României cu capul sus.

Dunărea Giurgiu va juca în semifinale cu AFC Singureni care a eliminat-o pe FC Bolintin Malu Spart, scor 2-0. Pentru echipa noastră urmează partida de sâmbătă, 22 aprilie,  tot pe arena proprie, când vor întâlnii, pe stadionul ”Astra” din Giurgiu, echipa MV Călugăreni, de la ora 16.00, în etapa a 18-a, a Ligii a 4-a, seria Sud.

”Dunărea Giurgiu” a evoluat în teren, la meciul de sâmbătă  cu : Stanciu,T.Constantin,Mitrea,Calea,Mizdrescu,Țangulea,N.Ioniță, G.Gheorghe, Cazacic, Pasăre, Diceanu. Au mai jucat: Arpetin, M.Constantinescu, Pitulice, Blaga, Lungu.

(Ion Ion)

Foto- Costel Nicolae