FOTBAL. ”Dunărea Giurgiu” a învins cu 7-0 (1-0), pe ”Dunărea Oinacu”, în ultima etapă din sezonul regular al Ligii a IV-a, seria Sud.

0
632

În etapa a 22- a, ultima din sezonul regular al Ligii a IV-a, la Fotbal, seria Sud, echipa ”Dunărea Giurgiu” (foto), a jucat pe teren propriu cu ”Dunărea Oinacu”. Confruntarea s-a încheiat cu succesul formației giurgiuvene, scor 7-0 ( la pauză 1-0).

 Din nou ”Dunărea Giurgiu” a oferit un spectacol fotbalistic agreabil, mai ales după pauză, când gazdele s-au distrat pur și simplu cu echipa din Oinacu. Având 1–0 la pauză, ”Dunărea Giurgiu” a ieșit mai decisă în partea a doua a jocului, înscriind șase goluri frumoase, câștigând la pas un meci care a consolidat poziția sa de lider meritat , în Clasamentul Seriei, la finalul sezonului regular.

Posesia mingii a fost permanent de partea giurgiuvenilor care au marcat prin: Constantin min.16, Cazaciuc min.47, 53, Nemțescu pn. min.67, și min. 90, Ioniță min. 79, Dicianu min. 81.

„A fost o partidă foarte frumoasă, în care experienţa superioară a jucătorilor noştri şi-a spus cuvântul în final. Mă bucur că băieții au fost serioși și determinați până la capăt astfel încât să ocupăm primul loc în seria Sud.

 Ne-am atins obiectivul de a merge la play-off de pe cel mai bun loc, acum însă trebuie să rămânem conectați pentru că ne așteaptă un meci destul de greu.  Ne-am propus  să câştigăm de fiecare dată partida următoare.Toată atenția se îndreaptă acum spre Play-off și Cupa României. SCM Dunărea 2020 este un club unde este multă linişte, unde poți să lucrezi, un club în care  se formează caractere”, a declarat profesorul Mirel Marin, director și manager la ”Dunărea Giurgiu”.

SCM DUNĂREA Giurgiu: Stanciu – Arpentin, Mitrea, Constantin, G. Gheorghe – R. Mizdrescu, Ioniță, Țangulea – Florescu, Cazaciuc, Bălțat. Antrenor: Andrei NEMȚESCU. Au mai evoluat: Popescu, Lungu, Dicianu, Nemțescu și Constantinescu

OINACU: D. Mizdrescu – C. Petcu, Dobra, M. Petcu, P. Gheorghe – Petrache, Roșca, Mîrzea, Vartejan, Martin – Pascu. Antrenor: Dan PETCU. Au mai evoluat: Brezae, Voinea, Ciolan, Panait și Ciobanu.

(Costel Spânu)