FOTBAL.Campionatul județean – etapa a doua. Rezultate. Programul meciurilor viitoare.

0
318

După o primă etapă spectaculoasă,  promițătoare și cu suspans în privința unor rezultate,  mâine, 29 mai se va disputa în cadrul campionatului județean de fotbal cea de-a doua etapă,  după programul d mai jos.

 Liga 4, seria 1, pe stadionul Gogu Garlea:

De la orele 15.30:   A.S Voința Slobozia- C.S.M.Dunarea Giurgiu

De la orele 18.00:   A.S.Spicul Izvoru- A.S. Viitorul Vedea

Liga 4, seria 2, pe stadionul din sat  Colibași:

De la ora 15.30 : A.F.C Adunații Copaceni- A.C.S. Maxima Hobaia

De la ora 18.00:  A.S.Real Colibasi- A.S. Dunărea Oinacu

La liga 5 se joacă, de asemenea etapa a doua , pe terenul din localitatea Ulmi, după următorul program:

De la ora 15.30:  A.S. Omerta Stoenesti- A.S.Real Drăgăneasca

De la ora 18.00:  A.C.S. Vld. Soimii Ghizdaru- A.S. Inter 2019 Valea Dragului.

Miercuri, 26 mai s-a desfășurat și prima etapă din Cupa României, la care s-au înscris 6 echipe, toate participante și în actuala ediție de campionat. Rezultatele înregistrate în cele doua meciuri au fost:

A.S.Inter 2019 Valea Dragului – A.C.S. Maxima Hobaia 0-2(0-0);

F.C. Ghizdaru – A.F.C. Adunații Copăceni,  4-2 (0-1).

În primul meci ,  echipa gazdă, deși inferioară din punct de vedere al ligii la care participă ( liga 5), comparativ cu adversara ei din Hobaia,   o echipă fruntașă în liga 4-a, a dat dovadă de o ambiție majoră,  micșorând considerabil ecartul valoric, chiar  dominându-si adversara în multe momente ale jocului.

Hobaia însă,  cu experiența net superioară a tranșat rezultatul pe final de joc și s-a calificat în semifinalele competiției în mod meritat.

În cealaltă partidă surpriza  s-a produs la Ghizdaru, acolo unde echipa gazdă a reușit să învingă una dintre cele bune echipe ale județului,  A.F.C. Adunații Copăceni, scor 4-2 (0-1).  Acest rezultat reprezintă un bonus de încredere pentru echipa din Ghizdaru, cea al cărei obiectiv declarat este acela de a promova în acest an în liga 4.

Două echipe, A.S.Dunarea Oinacu și A.S.Viitorul Vedea au stat în această etapă, urmând să joace în semifinale cu cele două învingătoare de miercuri.

În acest format inedit al campionatului județean s-au înscris doar echipele ce au dorit să participe și care au avut posibilități financiare, astfel că s-au format doar doua mini-serii de liga 4, din care vor ieși cate două echipe la final, acestea urmând a juca în semifinale cu primele doua echipe din seria a doua.

Finala va desemna apoi campioana județeana a ediției de campionat 2020-2021.

Felicitări tuturor echipelor participante, pentru ambiție și pentru efortul făcut , efort deloc neglijabil în condițiile stricte impuse de contextul Pandemiei .

Ion Ion