Fostul președinte al PNL Giurgiu, Vasile Mustățea, dezvăluie culisele momentului susținerii ascensiunii  lui Dumitru Beianu!

0
126

mustateaÎn emisiunea Ce-ar mai fi de spus, difuzată luni 4 aprilie, la Tv Muntenia, și moderată de jurnalistul Florian Tincu, directorul publicației Jurnal giurgiuvean,  întrebat care a fost explicația ascensiunii rapide a lui Dumitru Beianu în funcția de lider al Organizației, președintele Consiliului județean Giurgiu, Vasile Mustățea, invitat al emisiunii,  a făcut o mărturisire, vorbind despre culisele acestei numiri.

 În momentul desemnării lui Dumitru Beianu, în calitate de co-președinte  al PNL Giurgiu, eu mi-am exprimat punctul de vedere, înfruntând-o pe Alina Gorghiu,  întrucât această alegere mi se  părea injustă, căci Beianu venea de la PSD. În anul electoral 2012,  acesta a făcut  oricum jocurile PSD-ului, apelând la tot felul de tertipuri, ulterior s-a demascat  și  plecat la PSD.

După o perioadă PSD-ul l-a marginalizat,  s-a reîntors în PNL, iar eu pentru că sunt o persoană care nu  urăsc și nu sunt răzbunător, am fost de acord să refacem un proiect comun. Am fost convins de buna sa credință, având în vedere chiar declarațiile dumnealui prin care recunoștea faptul că proiectele politice realizate împreună cu mine au constituit un succes pentru amândoi. Ne putem aduce aminte, când în sala Teatrului,  în prezența a peste 500 de oameni, am anunțat că eu și Beianu vom face o echipă solidă  și sigură , dumnealui candidând la Municipiu și eu la Consiliul Județean.

După două-trei,  săptămâni  în conferințele de presă,  declarațiile sale s-au modificat major.  Într-o conferință de presă la care am participat amândoi, el a adus în discuție  efectuarea unor  sondaje pentru   eventuala candidatură la Primărie. Acela a fost unul dintre momentele în care am realizat că s-a întors în PNL cu intenția de a se răzbuna;  că avea o intenție distructivă.

Părerea mea este că în realitate el nu a putut să gestioneze momentul politic  2012 și există posibilitatea ca domnul Lucian Iliescu, și la acest moment, să îl manipuleze, întărindu-i eronata convingere că eliminarea sa  din cursa pentru CJ a fost cauzată de către  mine. Însă dacă cineva poate să creadă că la acel moment lui Lucian Iliescu îi putea cineva să îi impună ceva, atunci cuvintele nu mai au nici un rost. Însă cred că niciun copil nu poată să creadă acest lucru… a mai precizat președintele Mustățea.

 (Marian TARU)