În urma desfiinţării Gărzii Financiare Giurgiu comisarii din cadrul acestei instituţii alături de alţi candidaţi din afara sistemului au susţinut cu puţin timp în urmă examenul de acces pe  posturile create în noul sistem: Direcţia Generală Antifraudă Fiscală. Din cei aproximativ 18 salariaţi ai Gărzii numai 15 s-au prezentat însă la probele de concurs, Sandu Gheorghe retrăgându-se din concurs la examenul oral. Dar iată care sunt cei care au reuşit să obţină note pentru instalarea în noile posturi scoase la concurs:

Mârlogeanu Mihai –  inspector  principal în Direcţia Regională 3 Alexandria – Serviciul  de Control Antifraudă; Mitroi Toma –inspector  superior în Regionala  3 Alexandria – Serviciul de control Antifraudă; Stăncoci Dobre – inspector principal în Direcţia Regională 3 Alexandria – Serviciul de Control Antifraudă 9; Sebe Stelian –inspector principal în Direcţia Combatere a Fraudelor Giurgiu (va funcţiona pe lângă Parchetul Giurgiu); Avram Loredana Andreea –inspector  asistent  în Direcţia Regională Alexandria – Serviciul de Sinteză şi Raportări.

Din afara sistemului,  giurgiuvenii care au fost promovaţi sunt: Stângă Viorica – inspector superior la Direcţia de Combatere a Fraudelor Bucureşti; Ferăstrău Cristian Marius – inspector superior în Direcţia de Control Antifraudă 1; Spoială Valentina – inspector principal în Direcţia de Combatere a Fraudelor – Bucureşti; Vlădescu Claudia Iuliana – inspector principal în Direcţia de Combatere a Fraudelor – Bucureşti. După cum se observă cei mai mulţi vor lucra în noua Regională ce va funcţiona în municipiul Alexandria.

Jurnal

2 COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.