Răspunzătoare de eşecul deszăpezirii din aceste zile sunt conform ziarului Libertatea, firme apropiate de PSD, de vicepremierul Liviu Dragnea, sau ale drumarilor abonaţi la contracte cu statul. Deşi societăţile angajate de CNADNR încasează aproape o sută de milioane de euro,  drumurile au fost blocate la sfârşitul săptămânii. Toate cele trei autostrăzi din România au fost închise, zeci de drumuri blocate, sute de autoturisme înzăpezite, zeci de localităţi izolate. Aceasta este consecinţa directă a operaţiunii de deszăpezire eşuate din aceste zile, operaţiune plătită de statul român cu aproape 100 de milioane de euro, unor firme care nu s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor. Cum şi de cine au fost încheiate multe dintre contracte, în plina iarnă şi fără licitaţie? Veţi afla parcurgând rândurile de mai jos.

Săptămâna trecută vă explicam că şoseaua de pe Podul Prieteniei pe partea română este ţăndări, probabil nu întâmplător, ci pentru pentru că în fruntea Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Bucureşti  se află, de ceva timp, un giurgiuvean, Marian Mina, un fost lucrător al Agenţiei de Control şi Încasare Giurgiu, cu studii de educaţie fizică terminate la ID. Marian a ajuns peste noapte să conducă una din cele mai râvnite direcţii regionale din România, aşa cum o fostă prezentatoare, celebră prin faptul că a adormit în direct într-o emisiune a OTV-ului, s-a trezit, ca şi Marian Mina, tam nisam, director într-o Companie naţională.

Raluca Şandru pe timpul cand făcea pictoriale
Raluca Şandru pe timpul cand făcea pictoriale

Conform celor de la Click.ro Raluca Şandru, care nu demult le asculta ofurile telespectatorilor de la OTV, a poposit direct în scaunul de director al CNADR.  Potrivit b365.ro, la recomandarea ministrului Dan Şova, femeia a ajuns director de comunicare la CNADR, cu un salariul lunar de invidiat: aproximativ 10.000 lei, potrivit sursei citate.

Conform declaraţiei de avere postată pe site-ul CNADR, Raluca Şandru are un teren agricol la Frumuşani, în judeţul Călăraşi, acţiuni la o firmă, dar şi trei apartamente. Că deh, Raluca e fată strângătoare. Contrazicând concluzia bancurilor cu blonde, fata mai deţine  un Ford Fiesta, şi deşi nu are conturi în bancă,  a câştigat 12.000 lei anual din închirierea uneia dintre locuinţele de care aminteam .

 

 

 

8 COMENTARII

  1. Sa pastram proportiile asta de la CNADR este o nulitate dar macar arata bine, Bragaru este doar pupincurista sefa nu a scapat nimic Boiangiu, Badalau si alti. Asta se intampla cand nu sti nimic esti doar o trompeta. Sa o vedem si dezbracata este prea mult, ea oricum se dezbraca zilnic de maniere si orice urma de caracter,asa ca….

  2. „Doamna,acoperiti-va farmecele indoielnice si mergeti in apartamentele dv.!”,este o replica din filmul „Mihai Viteazu”,rostita de Ion Besoiu(Sigismund Bathory)adresata „sotiei”,pe care o surprinsese in patul generalului Basta.Numai ca „farmecele” deloc indoielnice ale actritei din film erau acoperite de un neglijeu mov si transparent,in timp ce domnita din poza isi expune „farmecele” in toata „goliciunea „lor,ca doar vorba aia ,”nu mai suntem in Evul Mediu”!Oricum,daca domnita Ralu(ca) a ajuns inalt demnitar ,inseamna ca are si alte talente vazute si nevazute,stiute numai de cei care au numit-o in functie!

  3. Sunt extrem de putine femei puse in slujba politicului care au valoare umana si prosesionala. Nu iti trebuie prea multa scoala, nu trebuie sa te pregatesti continu prin evaluari sau examene este suficient sa ai un carnet de partid si potential. Sinonimiile intre postura de politician si cea mai veche meserie din lume sunt multe

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.