votPensiile speciale pe care şi le-au acordat parlamentarii săptămâna aceasta stârnesc reacţii negative din partea FMI şi a Guvernului.

Experţii de la Washington spun că sunt îngrijoraţi de reintroducerea acestor privilegii şi le reamintesc autorităţilor de la Bucureşti că, în trecut, au fost o povară fiscală semnificativă. Proiectul a fost avizat de Guvern care acum îl şi critică. O reacţie dură vine și  de la rectorul Universităţii de Vest. Într-o scrisoare deschisă acesta  îi acuză pe aleşii neamului de „lipsă de moralitate”.

Vă place să vă numiţi aleşii neamului, dar aţi cam uitat de NEAM ! 
Zilele trecute, ţara a primit încă o dovadă că unele dintre cele mai mari nedreptăţi se fac cu legea în braţe (…) Nu supun dezbaterii legalitatea, dar lipsa de moralitate de care dă dovadă Parlamentul nu este demnă de o societate sănătoasă. Nu, în contextul în care un asistent universitar are salariul de 1.050 de lei, când sute de mii de angajaţi din învăţământ trăiesc la limita sărăciei. Să nu mai vorbim despre medici şi multe alte categorii sociale şi profesionale. (…) Ce vor face aceşti oameni la final de carieră, cine le va plăti lor pensia? COPIII NOȘTRI ? Acei copii în care refuzaţi să investiţi?  – a declarat rectorul. 

(Jurnal)

 

2 COMENTARII

  1. Cand s-a votat Legea sigurantei nationale nesimtiti de la anumite partide au lipsit, dovada ca nu dau doi bani pe interesul national, dar cand si-au votat pensiile si alte avantaje au fost prezenti. Niste escroci care ar merita sa fie scuipati si aruncati in strada. Parlamentul rusinii si al infractorilor

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.