Acasă Actualitate Florin Adrian Șerban, primarul comunei Daia, consideră că „educația este cea mai puternică armă pentru a schimba lumea”!

Florin Adrian Șerban, primarul comunei Daia, consideră că „educația este cea mai puternică armă pentru a schimba lumea”!

0
Florin Adrian Șerban, primarul comunei Daia, consideră că „educația este cea mai puternică armă pentru a schimba lumea”!

Emoțiile și speranța că lucrurile vor merge bine apar la fiecare început de an școlar, atât pentru elevi, cât și pentru cadrele didactice și părinți. Ca în fiecare an, primarul comunei Daia, Florin Adrian Șerban, a adresat un mesaj de încurajare tuturor elevilor, profesorilor și părinților.

„Dragi elevi, profesori și părinți, vă dorim un an școlar plin de realizări și de bucurii!

Dragii noștri copii, nu uitați că „educația este cea mai puternică armă pe care o puteți folosi ca să schimbați lumea”!

Stimați profesori, avem convingerea că veți reuși să construiți viitorul elevilor voștri, cu pricepere și cu răbdare!

Dragi părinți, fiți „farul” aprins chiar și pe timp de furtună pentru copiii voștri, construiți aripi visurilor pe care ei le au!

Împreună, profesori, elevi și părinți putem transforma școala în locul în care educația să fie la ea acasă”.

Fie ca dorința de a afla toate „rezolvările” la marile și micile necunoscute ale lumii, să-i însoțească pe toți elevii, mai ales că Primăria Daia s-a pregătit pentru acest început de an școlar și îi așteaptă pe copii în clase care să-i facă să-și dorească să revină cu drag, a doua zi, la școală.

(Jurnal)

VREMEA

Giurgiu
câțiva nori
4.6 ° C
4.6 °
4.6 °
87 %
3kmh
11 %
joi
13 °
vin
17 °
sâm
19 °
Dum
19 °
lun
18 °