În urma câştigării concursului pentru ocuparea postului de director al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Giurgiu, ce a avut loc cu circa trei săptămâni în urmă, Florentina Popescu, cea care mai ocupase scaunul de director şi în perioada 2004 – 2008, a fost învestită miercuri, 8 aprilie, în funcţia de director al CJAS Giurgiu.

La eveniment au participat subprefecţii Sergiu Noruţ Stănişteanu şi Daniel Fiţa, preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Democrat Liberal, Bogdan Cantaragiu, precum şi primvicepreşedintele acestei formaţiuni politice, Mihai Dobre, primarul oraşului Mihăileşti.

„Cei prezenţi aici sunt oameni care m-au învestit, în primul rând, cu încrederea lor, astfel că toate acţiunile mele viitoare vor avea ca obiectiv şi confirmarea acestei încrederi”, spunea proaspătul director al CAS Giurgiu după citirea ordinului Preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate. La rândul său, Bogdan Cantaragiu afirma: „Organizaţia PD-L Giurgiu

i-a acordat încredere deplină doamnei Popescu, şi eu cred că am făcut bine, pentru că am venit la conducerea acestei instituţii, care, în urma negocierilor, ne-a revenit nouă, democrat-liberalilor, cu un profesionist, din sistemul pe care urmează să îl conducă.

Avem un protocol cu social-democraţii, pe care îl vom respecta. De asemenea, ţin să mai precizez încă o dată faptul că noi nu am pornit o vânătoare de vrăjitoare, aşa după cum am demonstrat, prin păstrarea unor profesionişti în unele instituţii!”, mai spunea Bogdan Cantaragiu.

Oana Călin