„Frustraţii Anonimi” au scos al doilea număr al manifestului numit Caracatiţa. Această „Octopus vulgaris” mediatică  a cărei informaţie este servită „în carcasă”, cu de-a sila la plic, şi prin poştă, la domiciliul giurgiuvenilor, nu putea să nu ne zgândăre şi pe noi, presa.  Autorii acestui avorton media ce din prima şi până în ultima pagină nu fac altceva decât să joace lamentabil piesa delaţiunii, ascunşi sub fardul gros al anonimului, ne acuză, pe noi, puţinii oameni oneşti rămaşi prin mass media locale, că n-am avea sânge în instalaţii. Şi asta pentru că, vezi tu, Dragă Domnule, am fi trecut sub tăcere „marile” (?) denunţuri făcute de ei la adresa autorităţilor locale. Intriganţii se joacă cu jordia prin gard, cunoscând bine lecţia conform căreia nu contează ce se spune despre tine, important este că se spune ceva! Asta speră şi ei! Să ne apucăm să-i acoperim de flegme pentru a  putea,  mai apoi a se lăuda cu ele, ca semn al martiriului la care au fost supuşi. În chiar deschiderea primei lor pagini delatorii declară că în ciuda faptului că au trimis Caracatiţa, express, către toate redacţiile locale, nimeni nu a pus botul la o asemenea delicatesă, neinserând vreun  rânduleţ despre mirobolanta lor ficţiune acvatică.  Dacă n-au uitat încă să citească, frustraţii acestei farse politice ar trebui să intre în arhiva publicaţiei noastre şi să constate că în numărul 27 al publicaţiei „Jurnal giurgiuvean” (luna iulie 2011), la pagina 9), se lăfăie un ditamai material în care le-am bătut clopotele, de-am făcut băşici în palme, cerân-

du-le să fie bărbaţi nu moluşte şi să  iasă curajos la înaintare. Ba chiar ne folosim de această ocazie pentru a-i invita la o confruntare bărbătească, nu mocănească,  într-una din emisiunile directorului acestei publicaţii, moderată pe postul Muntenia TV, cu documentele pe masă.  Până atunci însă „Întîiînotătorul” partidului care le finanţează acestor mici şi obediente moluşte zbenguielile de acvariu să nu mai încerce să facă valuri acuzându-ne de mareea neagră că îi spunem una într-o zi, de-o să facă prostTATĂ!, care este! Până data (a)viitoare intrigantelor Caracatiţe le dorim soarta peştişorului de aur. Cum care? Aceea de a întâlni un pescar surdo mut căruia  îi e foame!!!

N. Autilus

3 COMENTARII

  1. Mai, oameni buni, stati nitel ca treaba-i mai complicata decat pare. Pai noi, oamenii simpli din urbea giurgiuveana ne-am cam saturat de gulgute date cu de-a sila, ne-am saturat de giratorii care ne ametesc neuronul si vrem si noi niscaiva dovezi de credibilitate macar cate mai arunca pe sticla ala de la zero tv. Nu-l plac pe tatuca Iliescu nici cat negru sub unghie, stiu ca-i zglobiu cu banu’ public dar stiu din piata centrala, stiu de la unu’ si altu’ asa ca vreau frate si ceva dovezi palpabile. Bine ziceai matale, Nautil Us, sa iasa la rampa tovarasii redactori de la Carac(r)atita vesela si sa puna „docomentele” pe taraba, ca de vrajeli din astea, sunt satul. Daca le pun, eu is primul care ies in strada si fac mars de protest pana pe Barbilian sa-l scoatem din judet dar pana atunci, DOAR SPER.