Firma “Bad Axel” a fost declarată în faliment !

0
3551

 

stiri-2010-07-05-bad-axel-2Recent, un alt important brand giurgiuvean a fost declarat în faliment. Este vorba despre  prestigiosul confecţioner local, BAD AXEL, cităm:  În baza art.107 alin.1 lit.D din Legea nr.85/2006, Dispune trecerea debitorului SC Ina Mod SRL Giurgiu (Bad Axel), în procedură de faliment. Constată dizolvată societatea debitoare şi ridică administratorului statutar dreptul de administrare. Desemnează lichidator judiciar Phoenix Lar IPURL Giurgiu, cu onorariu 10000 lei lunar plus TVA şi onorariu de succes 10% din sumele obţinute din lichidări, sub rezerva revizuirii, cu atribuţiile prevăzute de lege. Obligă debitorul prin fostul administrator să predea lichidatorului judiciar gestiunea averii în 10 zile de la primirea prezentei. Stabileşte termen pentru declararea creanţelor suplimentare la 05.03.2017. Dispune notificarea prezentei, inventarul şi evaluarea averii debitorului, întocmirea raportului cu propuneri de lichidare. Termen în şedinţă publică la 14.06.2017. Cu drept de recurs în 7 zile de la comunicare.

Aşa cum  se susţinea în oferta societăţii,  produsele firmei “Bad Axel” s-au  adresat – pe întreaga perioadă a funcţionării sale – celor  împătimiţi de stilurile vestimentare  clasic,  prioritare în procesul de producţie ,  însemnând  circa 70% din structura acesteia. 

De precizat că Societatea  „Ina Mod SRL ”  (BAD AXEL), a fost înfiinţată în anul 2001, având ca obiect principal de activitate producerea de confecţii textile, atât de damă cât şi bărbăteşti, devenind în timp una dintre cele mai importante fabrici din judeţul Giurgiu. Produsele  „Bad Exel” erau distribuite în ţară prin cele 9 magazine proprii, capacitatea de producţie fiind de circa 500.000 piese/an!

Nu ştim deocamdată dacă firma are o nouă strategie sau se va opri aici în ceea ce priveşte producţia de haine, cert este doar că  oraşului îi dispare astfel încă un brand binecunoscut.

(Jurnal)