Recent, într-o discuţie în afara convenienţelor cu vicepreşedintele filialei judeţene a PMP Giurgiu, Ionel Dinu, acesta ne spunea că deși nu ştie ce decizie se va lua de la centrul organizaţiei partidului, în ceea ce privește alegerile prezidențiale, el nu se va dezice de ceea ce a afirmat până de curând în cadrul conferinţelor de presă şi anume că va susţine candidatul dreptei, în cazul de faţă pe Klaus Iohannis . Ca argument în susţinerea candidatului dreptei , Ionel Dinu a menționat că el crede că naţia germană a demonstrat şi demonstrează în continuare că deține oameni cerebrali foarte bine organizaţi, care după cel de-al doilea război mondial printr-o voinţă şi putere de muncă exemplară au reuşit să transforme o ţară aflată în ruine într-una dintre ţările cu cea mai performantă economie din Europa. Din aceste considerente mă declar filo- german, susţinător al lui Klaus Iohannis. Ştiu că sunt perceput de unii colegi de ai mei politicieni, ca un tip coleric, uneori duplicitar. Poate că au dreptate, dar depinde din ce unghi sunt privit. Mă aprind foarte repede şi devin coleric atunci când la nivelul consiliului local se iau decizii împotriva oamenilor, cărora am jurat să le apăr interesele, poate devin duplicitar atunci când susţin ideile unor politicieni locali  aflaţi în opoziţie cu propriul meu partid, dar consider că interesul cetăţenilor primează în faţa intereselor de partid. Spre norocul meu, domnul Marin Anton mă acceptă, pentru că asemenea mie, este adeptul susţinerii  adevărului, dreptăţii şi poate accepta un compromis atunci când interesul concetăţenilor noştri o cer.

În finalul discuţiei noastre, l-am întrebat pe Ionel Dinu dacă pot publica această discuţie particulară. La care, cu un zâmbet amar a răspuns:  Ce bine ar fi fost, să fiu întrebat de fiecare dată dacă doresc să se facă public ceea ce spun, pentru că mi se întâmplă nu de puţine ori să mă las purtat de val şi să spun lucruri pe care ulterior când citesc mă întreb dacă eu am spus acele vorbe. Dar cel mai grav este când spun una şi colegi de-ai dumneavoastră nici cel puţin nu ţin cont de ceea ce spun eu sau ce  doresc să transmit oamenilor , răstălmăcindu-mi cuvintele…Dar nu sunt supărat pe dumnealor pentru că îi înţeleg… La urma urmei sunt salariaţi şi urmare a muncii prestate îşi câştigă salariul ,şi aşa destul de mic, din câte am aflat – a precizat Ionel Dinu.

(I.C.MANDU)

 

1 COMENTARIU

  1. „Cică depinde din ce unghi sunt privit”!Păi din orice unghi ai privi această poză te pufnește râsul,ceea ce mi s-a întâmplat și mie azi așteptând la o coadă într-un oficiu poştal,de s-a uitat lumea la mine”îngăduitoare”!Cu părerea despre nemți sunt și eu de acord că si-au adus o contribuție însemnată la dezvoltarea științei și tehnicii mondiale,iar marile realizări în cucerirea cosmosului de către ruși și americani au la bază cercetările savanților germani.Pentru cine are răbdare să citească istoricul diferitelor științe va constata că apar numeroase nume nemțești,multe din ele având terminatia -„mann”,care înseamnă bărbat,om.Există expresia”Ein Mann,ein Wort”,adică „Un om,un cuvânt „,ceea denotă un om care se ține de cuvânt,un om de încredere.În ceea-l privește pe dl Klaus Johannis,va fi diseară la orele 20.00 la REALITATEA TV,în timp ce dl.Victor Ponta -la ROMANIA TV.Pe surse circula zvonul că la orele 20.15 trecute fix,în cele două studiouri vor pătrunde două grupe de mascați care-i va duce pe cei doi candidaţi in aceleiași studio TV,deocamdată rămas necunoscut.Si abia asa i-am vedea si noi fata in fata,discutând civilizat despre programe si proiecte,si nu să scoată oameni în stradă să se ia la bătaie !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.