Festivitatea de premiere a laureaților „Topului firmelor din județul Giurgiu 2021”

0
1323

Joi, 10 noiembrie 2022, a avut loc festivitatea de premiere a laureaților „Topului firmelor din județul Giurgiu 2021”.

Festivitatea de premiere a fost organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Giurgiu, în semn de apreciere a activităţii firmelor care s-au remarcat prin rezultate deosebite, în ciuda faptului că anul 2021 a fost un an al provocărilor economice.

Cu prilejul festivităţii, prefectul de Giurgiu, Florentina Stănculescu, a subliniat importanţa antreprenoriatului în viaţa economică a unei societăţi şi i-a felicitat pe premianţi, manifestându-şi apreciarea faţă de activitatea domniilor lor şi urându-le mult succes în continuare.

Festivitatea de premiere a laureaților „Topului firmelor din județul Giurgiu” reprezintă deja o tradiţie la nivel judeţean, fiind organizată anual, cu excepţia anului precedent – 2021 – când contextul epidemiologic generat de pandemia de COVID-19 nu a permis desfăşurarea sa.

Printre premianții galei se numără și următoarele societăți, nominalizate și premiate la diferite categorii:

– Construcția de nave și structuri plutitoare, întreprinderi mari: SHIPYARD ATG GIURGIU SRL

– Producția de energie electrică- UZINA TERMOELECTRICA PRODUCTION GIURGIU SA

– Cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase si a plantelor producatoare de seminte oleaginoase, întreprinderi mijlocii: TOTAGRO SRL, AGROZOOTEHNICA SA ADUNAȚII COPACENI și ROMVELIA PRODCOM SRL.

– Captarea, tratarea și distributia apei: APA SERVICE SA

Activități de editare a cărților: CREATIVE EUROSOLUTIONS SRL și PATY MEDIA SRL condusă de Florian TINCU, editură ce face parte din trustul PATY, cea care editează și cotidianul „Jurnal Giurgiuvean”.

Trebuie precizat că în acest an au fost prelucrate un număr de 7.461 bilanțuri depuse la Direcția de Finanțe Publice Giurgiu, fiind admiși LAUREAȚI TOP 2021 un număr de 1.283 societăți comerciale.

(Jurnal)