Festivitate de deschidere a noii săli de sport a Școlii Generale nr. 7 din Giurgiu

0
852

În cursul acestei dimineți, la Școala Generală nr. 7 a avut loc festivitatea de deschidere a noii săli de sport, numită începând de astăzi, Ecaterina Kafy Stănculescu, fostă profesoară de educație fizică și sport a acestei școli.

La festivitatea de deschidere au participat administratorul municipiului Giurgiu- Ionel Muscalu, viceprimarul municipiului – Marian Damian, fostul primar – Nicolae Barbu, directorul Teatrului „Ion Vinea”- Virgil Pețanca, directoarea Școlii nr. 7, Roxana Roșu, profesorul Virgil Câinaru, președintele Societății profesorilor de educație fizică și sport Giurgiu, dar și rude ale fostei profesoare, elevi ai acesteia, precum și o parte a elevilor Școlii nr. 7 care vor beneficia de această modernă sală de sport.

 

S-a făcut o trecere în revistă a activității profesoarei Ecaterina Kafy Stănculescu, apoi au vorbit pe rând oficialitățile municipiului, precum și o parte a rudelor fostei mari profesoare de sport.

S-a adus astfel un omagiu profesoarei care a fost o deschizătoare de drumuri pentru mulți dintre cei ce au avut-o în preajmă.

(Ana Magheru)