Descarcerare_1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În perioada 27-29 iunie, ISU Giurgiu organizează Faza a doua (zonală) a “Competițieinaționale de descarcerare și de acordare a primului ajutor calificat “, competiție la care vor participa inspectoratele din zona 4, și anume ISU Dâmbovița, ISU Prahova, ISU Călărași, ISU Ialomița, ISU Teleorman și USISU Ciolpani.

 Desfășurarea acestei competiții va avea loc în zona Parcului Steaua Dunarii, str. Chauncey Hardy (șoseaua dintre parc și stadion). Această competiție se dorește a fi o platformă de învățare și de testare a deprinderilor, printr-o evaluare strictă, unde participanții sunt încurajați să-și autoevalueze propriile practici și ethnic – ne declarau organizatorii concursului. 

Programul  de desfășurare a competiției

 În data de 27 iunie se vor desfășura activitățile tehnice și organizatorice . În data de 28 iunie,  ora 08:30 : Festivitatea de deschidere a concursului în  zona Parcului Steaua Dunării.

Între  ora 09:00 și 16:30  va avea loc  desfășurarea propriu zisă a probelor de concurs. În ultima zi, 29 iunie, ora 08:30-13:30  are loc  Desfășurarea probelor de concurs. Între  13:30 și14:30  se vor  centraliza rezultatele și se va realiza clasamentul pentru ca
între 14:30 și15:30 să aibă loc  Festivitatea de premiere.

 (Jurnal)