Jurnal Giurgiuvean

Fabian Țîrcă, unul dintre cei mai tineri primari, a fost investit ca Primar al comunei Oinacu

Duminică, 25 octombrie, în prezența subprefectului Mirel Brăgaru, a avut loc ședința de investire a unuia dintre cei mai tineri edili din județ, primarul comunei Oinacu, Fabian Țîrcă. 

Evenimentul a avut loc în sala de ședințe a Consiliului Local Oinacu, aleșii locali depunând și ei jurământul pentru mandatul de patru ani. 

După investire, proaspătul primar a declarat, pentru „Jurnal giurgiuvean”: 

De astăzi, trecem la treabă! Așa cum am promis în campania electorală, alături de dumneavoastră, cetățenii comunei, dar și împreună cu echipa ce îmi este alături, vom transforma localitatea într-una cu adevărat modernă. Pe 27 septembrie, locuitorii comunei Oinacu au ales schimbarea, au ales un suflu tânăr, o nouă viziune pentru dezvoltarea localității. De aceea, reînnoiesc promisiunea pe care am făcut-o: nu mă voi da înapoi de la a pune în practică proiectele menite să dezvolte localitatea, vom demara noi proiecte, atât cu fonduri europene, cât și cu fonduri de la Guvern. Ne așteaptă patru ani de muncă, patru ani la finalul cărora sper să pot spune că avem o altă față a comunei Oinacu”, a mai precizat primarul Fabian Țîrcă. 

(Jurnal)

Exit mobile version