Cu câteva luni în urmă scriam despre un conflict iscat la Liceul “Mihai Viteazul” din Comuna  Călugăreni, între directoarea de atunci a acestuia,  Iacob Adriana,  şi un grup de profesori ce o acuzau de ”comportament dictatorial”.  Cazul a fost  îndelung mediatizat de publicaţia noastră, devenind chiar pretext pentru o emisiune difuzată pe postul local TV Muntenia, în care arătam marile probleme existente în sistemul de învăţământ giurgiuvean, păstorit cu incompetenţă, de acest Hopa Mitică , inspectorul general al IŞJ Giurgiu, Petre Petre. Cel care, deşi fusese de curând anunţat ca demis, cu două săptămâni în urmă, a căzut din nou în picioare, fiind repus pe post de ”o minte bolnavă”, dacă ar fi să judecăm comentariile făcute pe site-ul publicaţiei noastre, comentarii ale celor care pretind că îi cunosc foarte bine prestaţia lamentabilă a inspectorului general.

Înlăturată pentru că a împăcat şi varza şi capra

Deşi lucrurile păreau că se reaşează, la liceul din Călugăreni directoarea Adriana Iacob reuşind să împace şi capra şi varza, lucrurile s-au dovedit însă că sunt departe de  a fi reintrat în normal, după cum ne declara chiar directoarea Liceului Tehnologic, demisă din această funcţie, în mod surprinzător, începând  cu data de 1 septembrie. Profitând de acest prilej deloc comod pentru dumneaei, Adriana Iacob a dorit să ne explice care au fost motivele  care au împiedicat-o la momentul când era dur anatemizată de către colegii săi, să refuze participarea , în faţa camerelor de televiziune, la un dialog cu grupul de profesori ce o contestau.

”Pe de-o parte, nu am dorit să transform  acest incident într-o ţigănie care nu ar fi dat bine în faţa elevilor cât şi a părinţilor acestora, iar pe de altă parte , din teamă… Fusesem avertizată de către inspectorul general Petre Petre că nu trebuie să răspund provocărilor, şi că în caz contrar am să suport consecinţele ” – ne declara zilele trecute Adriana Iacob, decisă să rupă tăcerea în care se complăcuse atâta vreme, imediat după izbucnirea scandalulului  în care fusese actor principal.

Iată că au trecut câteva luni bune de la acel incident şi Adriana Iacob se vede astăzi în situaţia de a suporta consecinţele cu care era ameninţată la momentul respectiv. Întrebată care a fost motivul pentru care a fost înlocuită, după ce însăşi conducerea Primăriei Călugăreni (primarul Marin Voinea şi secretarul acesteia) părea că o susţin cu vehemenţă, Adriana Iacob ne-a declarat:

”Îmi exprim dezamăgirea în privinţa faptului că nu s-a mai dorit să fiu directorul acestui liceu ,deşi am depus un efort foarte mare pentru a întrona ordinea şi disciplina, atitudine pe care câţiva dintre colegi au interpretat-o, greşit, ca pe o dictatură. Până anul trecut când am fost numită director (n.n. – 01.09.2012), în acest liceu domnea haosul.  Profesorii nu mergeau la ore, elevii nu stăteau la curs, se fuma în şcoală cot la cot cu elevii, se pretindeau de la aceştia chiar şi bunuri materiale… Avem doi profesori în această situaţie, cu dosare penale. Unul a ieşit la pensie, este vorba de Urbanovici Mihăiţă, iar celălalt, profesorul  Marin Cristian, funcţionează încă. Orarul şcolii nu corespundea cu realitatea, sălile de clasă erau într-o stare avansată de degradare fizică, nu existau scaune, copiii  stăteau în picioare la cursuri.  Se poate dovedi că odată cu investirea mea în funcţia de director am aplicat regulamentul şcolar pentru toate cadrele didactice din liceu, indiferent de gradele profesorilor, am schimbat orarul şcolii de la ora 8.00-14.00  în loc de 07.30 -12.55, cum era înainte, am montat camere de supraveghere pe holuri, am reuşit să-i fac pe profesori să intre la ore, iar pe elevi sa  participle la cursuri. Am renovat sălile de clasă cu mobilier nou, parchet, jaluzele, am renovat toate cabinetele, de la cancelarie,cabinet metodic,cabinet director,cabinet director adjunct,cabinet contabilitate,cabinet secretariat, până la  toaleta profesorilor care a fost   renovată cu gresie ,faianţă şi obiecte sanitare noi.  Am instalat un sistem audio în şcoală prin care copiii pot acum asculta muzică în timpul pauzelor dintre ore şi care avertizează totodată intrarea-ieşirea lor  de la ore. Am zugrăvit holurile, am astupat găurile de şoareci, am recondiţionat mobilierul existent, acolo unde  a fost cazul. Am reuşit poavazarea scărilor de la intrarea principală si secundară a şcolii, ba chiar şi zugrăvirea liceului pe exterior, cât şi realizarea unei picturi care nu este hororr, aşa cum s-a afirmat, dar nici profesionistă, recunosc, deşi a fost realizată de către un absolvent cu studii în domeniu, făcută, evident, pe banii mei. Dorinţa mea a fost doar de a da contur acestui liceu prin aceste fresce… Am înlocuit uşi, acolo unde era necesar acest lucru,am cumpărat un hidrofor nou pe care l-a montat soţul meu, pe degeaba!, în  timpul lui liber. Atât am fost de proastă,  dar nu mai contează…  Mă  bucur că a rămas ceva în urma mea. Poate părea surprinzător acum, dar  aveam o colaborare foarte bună cu Primăria din comună, cu primarul… Fără a  mă lăuda pot proba faptul că am adus fonduri importante în şcoală. Pentru a renova sălile de clasă, banii alocaţi erau insuficienţi. Aşa că  i-am  implicat pe elevi în activităţi  extraşcolare la nivel de unitate. Aşa  s-a organizat balul bobocilor, un spectacol de Crăciun  şi multe altele.

Bineînţeles, că toate acestea au atras după ele nemulţumiri şi invidii din partea unor colegi mai vechi ai acestui liceu: este vorba despre fosta directoare Fişcu Veronica, profesorul Cristian Marin, prof. Roşu Mihai, în timp ce alţii câţiva au devenit între timp marionetele acestora.  Cei nominalizaţi nu se puteau obişnui cu aceste schimbări menite să  îmbunătăţească procesul instructiv-educativ din şcoală. Astfel că în mai puţin de un an am avut trei controale de la Inspectoratul Şcolar Judeţean  Giurgiu, evident  în urma sesizărilor făcute către Inspectorat  de către cei numiţi anterior. Ba chiar şi un control de la Minister şi un  altul de la Prefectura Giurgiu. De la acesta din urmă am  chiar şi un răspuns oficial, în scris. În urma acestor verificări s-a constatat, atât de către IŞJ, Prefectură, cât şi de către Minister că nu se confirma nimic din petiţiile scrise de aceşti  ”colegi” ai mei, verificări făcute la nivelul documentelor ce mi-au fost solicitate, dar şi prin discuţiile organelor de control  cu elevii şi părinţii acestora. Au fost  interogaţi chiar şi foştii directori ai Liceului, care între timp au fost demişi de aceiaşi colegi binevoitori, atunci când li s-a impus să respecte regulamentul şcolar, prin aceleaşi metode… De precizat că la vremea aceea  nu se făceau verificări ca acum. Era suficient ca un director  să aibă o reclamaţie,două, trei şi era imediat demis! Pot spune că în urma controlului de la Minister aceşti colegi au început să îşi îndeplinească  datoria de profesori. Ba şi mai mult decât atât,  să  manifeste şi respect faţă de mine. Toţi cei  ce mă acuzaseră doar cu puţină vreme înainte, cerându-şi scuze pentru incidentul creat, într-o şedinţă de Consiliu profesoral.

După chipul şi asemănarea inspectorului general Petre Petre

În concluzie, când totul părea că intrase pe făgaşul normal, după un an greu, dar cu multe realizări, nu însă şi în privinţa rezultatelor la examenul de bacalaureat, atunci când s-ar fi  impus continuarea în acelaşi ritm a măsurilor  luate de profesoara Iacob, cu totul întâmplător aceasta a aflat că a fost – ”hodornc-tronc” – schimbată din funcţia de director,  începând cu data de 1 septembrie 2013. Deşi inspectorul general Petre Petre, o asigurase – după cum ne declara aceasta – să îşi vadă  de treabă căci lucrurile merg bine, mulţumit că s-au făcut atât de multe în acest liceu, şi că merită  să fie susţinută  în continuare la conducerea liceului. Cabotinismul, ipocrizia inspectorului şef este însă binecunoscută. Aşa că nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită, iar la scurt timp după ce femeia era astfel gratulată,  a fost  înlocuită cu discreţie şi fără nicio motivaţie,  cu Tudor Ionel,  profesor de matematică la acelaşi liceu din Călugăreni, despre care  unii spun că deşi are gradul didactic I, este ”după chipul şi asemănarea inspectorului şef”, Petre Petre.

”Elevii îl dispreţuiesc (n.n.- pe Tudor Ion), şi nu îl vor, aceştia filmându-l în anii anteriori, când eu eram doar profesor în acest liceu, în ipostaze indecente la clasă” ne spune Adriana Iacob. ”Dormea în timpul orelor de curs în timp ce elevii aruncau cu hartii în dansul, îi vorbeau urât, etc. Nu înteleg de ce am fost înlocuită tocmai de acest profesor în functia de director, mai ales că Inspectoratul Şcolar  se afla la curent cu incidentele acestui  profesor.

Mi se pare nedrept ce mi s-a întâmplat şi nu pot să cred că după  muncă mea în acest liceu în care nu se  mai făcuse nimic de ani de zile, sunt astfel recompensată. Dacă nici oamenii care se dedică  trup şi suflet meseriei lor şi fac totul cu dăruire si pasiune, nu sunt apreciaţi,  nu sunt lăsaţi să-şi continue proiectele începute, atunci de ce  ne mai miră că avem un învăţământ de proastă calitate?”

 Amante şi documente eliberate pe genunchi

Fosta conducere, şi mă refer aici la Fişcu Veronica, a fost cea care a adus la cote maxime haosul în şcoală şi de asemenea cea care a iniţiat acest conflict, propunându-i  profesorului Marin Cristian să o sprijine – explică Adriana Iacob.

De ce? Pentru că în anul şcolar 2011-2012, reuşisem să obţin de la Primărie 4 uşi pentru 4 săli de clasă. Acest lucru  se poate verifica, fapt ce mi-a atras invidia atât a ei cât şi a anumitor colegi. Această femeie m-a invidiat chiar şi personal, ca femeie, deşi pe mine mă preocupa liceul chiar şi atunci când eram un simplu profesor.

Acestui grup li s-a alăturat  d-nul Roşu Mihai. De ce? Pentru că amanta domnului, d-na Drăgan Ionela,  nu a mai fost încadrată în liceu,  în anul şcolar 2012-2013, din două motive: 1. Nu s-a prezentat la concursul naţional; 2. Nu s-a prezentat nici la concursul organizat la nivel de unitate, pe motiv că este încadrată de d-nul director Tudor Ion, care a mai fost o dată  director  (n.n.- la 1 august 2012), pus atunci prin Consiliul de Administraţie al Şcolii,  măsură luată în urma faptului că  d-na Fişcu  tocmai îşi dădu-se demisia din cauza unor reclamaţii primite de la  părinţii  unor elevi ai liceului, că le cere roşii,castraveţi, brânză, etc.

Aceste reclamaţii au fost trimise pe adresa de e-mail a inspectorilor de la acea vreme, la  orele de industrie alimentară.  În sprijinul acestor afirmaţii profesoara Iacob ne-a înmânat o copie după o adeverinţă de încadrare a d-nei Drăgan Ionela, despre care spune că este ilegală, şi că nu aşa era procedura. Mai mult decât atât, se pare că aceasta nu îndeplinea criteriul din metodologie, iar decizia nu fusese  trecută prin consiliul de administraţie, fiind un document eliberat de către directorul Ionel Tudor, de la sine putere!  Copia după calificarea d-nei Drăgan Ionela, greu lizibilă, pare a fi mai degrabă un certificat de competenţe profesionale,  eliberat de liceul Călugăreni, document în care se atestă că a urmat o şcoală postliceală ”fantomă” se pare,  de 1,5 ani!, primind pentru aceasta  calificarea pe industrie alimentară.

Solicitată să demonstreze acuzele grave la adresa profesorului Roşu, d-na Iacob ne-a spus: Vă  spun că îi  era amantă pentru că am fost sunată acum  două  săptămâni de soţia d-nului Roşu; era în stare de şoc căci citise comentariile pe net şi vroia numărul  de telefon al acestei femei. Dorea să stea de vorbă cu ea pentru că era bătută de 3 ani, în fiecare zi, de soţul ei – ne mai declara, cu jenă, Iacob Adriana. Femeia plângea în hohote; în sfârşit nu mă interesează chestiunile astea, dar acesta  era motivul pentru care d-nul Roşu s-a alăturat reclamagiilor…

Despre frustrările  profesorilor contestatari

D-nul Cristian Marin .De ce mă urăşte aşa? Acesta urăşte pe toată lume; vrea doar să-şi atingă scopurile. Vroia director cu orice preţ. Şi-a găsit oameni pe care să-i manipuleze şi a reuşit. Nu eram  eu, era altcineva… şi la fel făcea. Acesta (n.n, Cristian Marin), are dosar penal de mulţi ani; este în proces şi pierde, pentru mită la bacalaureat, prins în flagrant la şcoala din Hulubeşti. Un om fără scrupule şi principii. Enache Alin este profesor de geografie. În şcoală a fost hărţuit în fiecare zi de d-na Fişcu şi d-nul Roşu, pentru a semna reclamaţia şi a face, la rândul lor, reclamaţie împotriva mea. Acesta mi-a mărturisit  târziu, în scris, că îi era ruşine de ce a făcut. Această mărturisire are şi nr. de înregistrare, fiindu-mi înmânată de secretară. Şi tot aşa s-a procedat şi cu ceilalţi…

Toate acele acuzaţii împotriva mea au fost premeditate, plănuite.  Ca şi profesorii, şi eu am dreptul să fac propuneri pentru Consiliul de Administraţie. Aşa că  pot să vă spun că tot ce am făcut, referitor la încadrarea profesorilor, orarul şcolii, orarul cadrelor didactice,alegerea Consiliului de Administraţie, s-a făcut legal, în sensul că toate deciziile pe care le-am luat au trecut mai întâi prin Consiliul profesoral, şi abia apoi prin Consiliul de Administraţie. Toţi au semnat şi au fost de acord,fapt verificat de IŞJ, de minister… S-au tăiat şi ore,bineînţeles, pentru că aceşti profesori nu intrau la ore,deşi erau prezenţi  în şcoală, plecau cu catalogul din cancelarie şi se ascundeau, dar copii îi dădeau de gol pentru că făceau gălăgie. Şi de aici ameninţările lor către aceştia că îi lasă corigenţi. La noi în învăţământ o oră înseamnă de la 10 până la 30 de lei maxim, deci nu era o tragedie.  Mai mult decât atât,  unii dintre ei se resemnau şi îşi recuperau ora sau suplineau alt profesor care lipsea în ziua respectivă  şi atunci erau recuperaţi şi banii din salariu. În ceea ce priveşte transportul cadrelor didactice, de care am fost acuzată că aş avea vreo legătură, vă menţionez că am făcut referat la Primărie încă din luna septembrie 201, lucru care se poate proba cu documente, pentru decontul cadrelor didactice, lucru  care însă  nu a fost aprobat de primar.

”Tot ce am afirmat se poate proba cu documente”

La finalul acestei mărturisiri Adriana Iacob a dorit să releve: “Mă dor două lucruri: că în locul meu  a fost pus un director slab,  din toate punctele de vedere, şi că se va distruge tot ce am realizat în mai puţin de o lună de la începerea noului an şcolar, o să vedeţi.  Deţin  fotografii cu  tot ce am realizat  până acum şi fotografii cum arăta liceul înainte de a fi eu instalată ca director şi poate într-o zi le voi publica pentru a arăta oamenilor diferenţele. Dar mai ales pentru a dovedi că tot ce am afirmat aici, în publicaţia d-stră, este adevărat şi că totul se poate proba cu documente…

Florian TINCU

30 COMENTARII

 1. Ca elev al liceului aprob tot ce a spus doaman Iacob Adriana , nu a exagerat absolut cu nimic. Eu cand am ajuns din scoala generala la acest liceu ( pe atunci nu era dansa directoare)si am vazut in ce hal de ”destrabalare” se afla liceul nu am mai vrut dupa prima satamana sa merg , dar parinti m-au convins .Si in sfarsit cand a fost numita doamna Iacob directoare mi-a aparut o speranta si acesta nu m-a dezamagit , mergeam cu drag la liceu si in fiecare zi se vedeau progrese, ma intereseam de proiectele doamnei si eram incantata .Si in legatura cu promovabilitatea la bac …..danasa nu este de vina deoarece intradevar profesori de materiile pentru bac intrau la ore dar nu le faceau , ne dadeau sa scriem ceva din carte acsa , iar acesta este si motivul pentru care noi elevi nu putem sa luam bacul pentru ca cu cat invatam noi acasa nu este suficient .

 2. acesta este sistemul din Romania. De ce sa avem licee bune? de ca sa promoveze copii bac-ul ? de sa-si bata capul cu copii explicandule lectiile cand pot sa stea la cafea? DISTRUGETI tot ce functioneaza bine, sunte-ti multumiti cand nu sunteti deranjati si faceti ce vreti.Nu va ganditi ca parinti nostri cheltuiesc bani pentru ca noi sa venim cu cunostinte acasa dupa o zi de scoala! Mi-e mila de ipocrizia in care traiti!

 3. Doamna Iacob pozeaza intr-o victima , dar vai ce pacat, nici macar domnul care i-a cumparat sandale din mall nu o mai crede.Intr-un cuvant, ar avea mare nevoie de ajutorul unui consilier psihlogic, inainte de orice altceva. Dansa are tupeul sa vorbeasca de domnul Tudor , un om respectabil si decent, tocmai ea care scria in procesele verbale din consiliul de administratie cu pix care se sterge, tocmai ea care e plina de pacate atat morale cat si trupesti, doamneee undeva, candva…cineva o va interna intr-un ospiciu pt ca deja e mitomana saraca!

 4. Cat despre Bac..intrebati elevii cate ore de biologie au facut, are tupeul sa vorbeasca de materiile de bac, in locul ei mi-as baga capul in nisip ca strutul…n-a facut o ora de biologie cu acesti copii! Domnul primar te-a pus in functie, el ti-a dat bani pt tot, iar oamenii din scoala au muncit, d-na directoare nu facea decat sa manance pe gratis si sa stea la barfa, sa bage intrigii intre colegi hal de articol…rusinos domnule Tincu!!!

 5. Invidia persista si aici.In primul rand , doamna ada patrascu ,nu directorul scrie procesele verbale ale consiliului de administratie,ci secretarul desemnat de consiliul profesoral,stiu ca am fost reprezentant al parintilor in consiliul de administratie al scolii.Si ce va doare cine si ce-i cumpara d-nei Iacob?E normal sa primeasca cadouri .Este o femeie frumoasa si desteapta.Astea nu sunt pacate nici morale si nici trupesti.

 6. ma bufneste rasu’cand citesc, s-a intors lumea cu susu in jos, in loc sa taca sa se ascunda indrazneste sa iasa la ziar…de ce nu a precizat domnule Tincu ca a plecat din birou cu tot cu scaun , oglinda, masa, parchet , materiale de curatenie?:))) daca citeste domn primar ce a scris aici, chiar o sa-i darame casa care nu are nici o autorizatie, taman pe terenul parcului Comana…ipocrita de ea!!!

 7. ma bufneste rasu’cand citesc, s-a intors lumea cu susu in jos, in loc sa taca sa se ascunda indrazneste sa iasa la ziar…de ce nu a precizat domnule Tincu ca a plecat din birou cu tot cu scaun , oglinda, masa, parchet , materiale de curatenie?:))) daca citeste domn primar ce a scris aici, chiar o sa-i darame casa care nu are nici o autorizatie, taman pe terenul parcului Comana…nu i-ar fi rusine !

 8. D-na Fiscu Veronica ( vs. Ada Patrascu ) , d-na Iacob Adriana nu a pretins nimic de la noi niciodata.Noi i-am oferit prea putin la cate a facut pentru noi.Iar meritele nu sunt ale domnului primar ,sunt ale dansei,cu domnul primar a colaborat in alocarea unor bani pentru liceu.Asta va doare cel mai mult?Nu a-ti facut nimic pentru noi, d-na Fiscu.Sunteti frustrata ca aratati cum aratati.

 9. Chiar ca nu esti in firea ta , ,,om in firea lui,,. sa spuna domn primar daca are autorizatie la casa care si-a facut-o intai si apoi sa darame casele la altii.Vedeti de treaba ta si nu mai scrie minciuni.Va doare adevarul.V-a deconspirat d-na Iacob murdariile care le faceati?Rusine sa va fie voua.Nu va mai saturati cat ati furat din liceul asta.

 10. ma scuzati ca intervin, sunt un simplu cititor a ziarului fara vreo leg cu acesti domni prof si liceu, dar ceva ma intriga. Aceasta dna directoare are impresia ca toti o invidiaza, dar din cate vad, ea e singura care ataca , arunca cu venin si cu invidie. f urat pt o doamna ex director si prof pe deasupra!

 11. Nu va suparati,dar dna Directoare nu doreste decat sa schimbe parerea despre acest liceu ,sa se termine odata cu spagile si cu furturile.Ii place foarte mult ceea ce face si nu vrea ca din cauza la cativa profesori iresponsabili si cu interese,sa-si piarda serviciul.pt ca acest liceu este pe lista.acest liceu se va INCHIDE,daca nu exista promavabilitate.si daca se mai continua asa.daca tineti la acest liceu,luptati alaturi de ea.

 12. Noi o sustinem pe doamna profesoara Iacob,este foarte aproape de noi.Nu vrem sa se inchida acest liceu.noi ce vom mai face?Parintii nu-si permit sa ne trimita in alta parte.Chiar nu se gandeste nimeni la noi?Luptam alaturi de ea.Trebuie sa dispara toti profesorii care au interese in acest liceu .Sa ramana profesori capabili,responsabili si care stiu sa-si faca meseria.Afara cu ei.

 13. Daca se mai continua asa (spagi,conflict de interese,nepromovabilitate la bac )acest liceu se va inchide.Aceasta doamna Iacob ,lupta sa indrepte aceste nereguli,lupta ca acest liceu sa nu se inchida.Acest liceu a atras atentia mai mult decat trebuia.Daca vreti sa terminati odata cu spagile,cu neregulile,cu amenintarile anumitor profesori cu corigenta,daca vreti sa mai aveti unde sa faceti un liceu cat mai aproape de casa, acum este momentul sa luptati,sa luptati alaturi de ea.

 14. Saraca,d-na Iacob! Ea vb.despre intrat la ore! Sa spuna ea la cate a intrat. AAAAAAAAAAAAAAa,nu mai primeste cadouri si nu mai e bine vazuta. Se lauda ca a facut multe.A facut pt.ca d-l primar a ajutat-o.Daca nu-i dadea bani,ea nu facea nimic. Vb.de invidie,de corectitudine,etc. La cate ore a intrat la Sc.Generala din sat? Copiii nici nu o cunosc . Sa-si vada de treba! Ea nu s-a inteles cu parintii,socrii si colegii din Ilfov,de unde vine.Cat despre moralitate…….

 15. Doamna Iacob Adriana este capabila sa ramana pe postul de director,dar domnul Tudor nu,pt ca nu are atitudine, se lasa influientat de cei lanti profesori. Rusine doamna Miroiu nu meritati locul de profesor pt ca vorbiti foarte vulgar si obscen. Invatativa sa vorbiti frumos! Rusine sa va fie domnilor si doamnelor profesorii. Va este dor sa va beti cafeaua in timpul orelor si sa stati la tigare cu elevi? Sa va fie rusine!

 16. Doamna Iacob Adriana, noi toti suntem alaturi de dumneavoastra. Domnul Tudor nu va face nimic ptr. acest liceu. Ba chiar va provoca un haos total. Sa le fie rusine la toti profesorii care o vorbesc de rau pe doamna Iacob. Dumneaei a facut foarte multe ptr. acest liceu chiar daca a fost ajutata de domnul primar. Iar domnul Tudor chiar daca ar fi fost ajutat nu ar fi facut asa ,ar fi bagat banii in buzunarul dansului. 99% din elevii acestui liceu sunt alaturi de doamna Iacob Adiana, si o vom sustine!

 17. E frumos asa cv ca fosta secretara sa ajunga peste noapte profesoara nu iti e rusine Tudor cum sa faci din secretara profesoara cind ai intrat in cabinetul directorului ai inceput sa topai insus ca esti director si ca ai salariu mai mare , bai matematicianule asta care doarme la ore ,si Miroiu nu-ti e rusine ca vb cu copi vulgar . At-i data de Iacob jos dece ca na trecut copi bacu da nu la trecut ca nu sa dat bani , in alti ani sa iei bacu pe bani :)))) acum o sa ia bacu cei mai mari prosti care nu stie sa lege doua vorbe .

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.