th_966255614Unul dintre ultimii ”mohicani” ai liberalilor giurgiuveni, este vorba despre Marian Măroiu, a fost zilele acestea ”tras” pe linia de triaj a PNL Giurgiu.

Surse din interiorul Partidului ne-au declarat că Marian Măroiu a fost exclus și de pe listele cu consilieri PNL pentru viitoarele alegeri. Autor al acestei execuții este de data aceasta însă recentul coleg de partid, mereu tânărul și neliniștitul Lucian Iliescu, în acord deplin cu copreședintele Organizației, Gheorghe Ștefan.

 Și pentru că pereții au urechi, mai ales în politică, un timpan  sensibil l-ar fi  surprins pe Lucian Iliescu când spunea că pentru îndepărtarea sa din PNL , mai are de plătit polițe către încă doi politicieni: Vasile Mustățea și Toma Petcu.  

Asta, deși cei doi foști liberali, numiți de Iliescu, au explicat de fiecare dată când au avut ocazia că fostul primar al municipiului Giurgiu timp de 4 mandate, nu a fost ”trădat” de nimeni, ci pur și simplu nu a mai fost dorit de electoratul giurgiuvean, mai ales după amestecul său în tot felul de afaceri cu lumea interlopă, indivizi de genul celebrului personaj  ”Butoane”, ce  ajunsese să se înfrupte oricând și oricât  din bugetul generos și fraged al Primăriei Giurgiu.

În concluzie, vorba unui liberal reciclat între timp la alt partid, epurarea pesedisto-pedelistă a PNL Giurgiu a reușit. În timp ce strada cere sânge proaspăt în politica românească, soicitând sacrificarea dinozaurilor, la PNL Giurgiu, prin înlăturarea lui Măroiu și aducerea lui Lucian Iliescu, pare a se întâmpla exact invers:  în timp ce lupii tineri sunt sacrificați , dinozaurii sunt resuscitați, dacă nu împăiați!

(City Zen)  

7 COMENTARII

  1. Mosul in loc sa se pensioneze si sa-si rezolve problemele de la DNA viseaza si face numai rau in jurul lui. Sa-i spuna cineva ca ura de care da dovada si a dat cit a fost pe cai mari, i se v-a intoarce inzecit si nu o sa-l loveasca poate pe el ci pe cine are mai drag. Si el si Anton Marin mai bine ar lasa oamenii in pace si si-ar vede de batranetea lor si de nepoti . Rusine sa va fie!

  2. iliescu mai incearca un ultim tun inainte de a ajunge in beciul domnesc.iar referitor la eliminarea celor vechi,lasa ca in locul lor vin mucosi de 18 ani care ajung in functii nu pentru ca ar avea habar de ceva,ci pentru ca sponsorizeaza taticii pentru ei.daca la giurgiu am ajuns sa punem pe listele de consilieri copii care abia au terminat de citit abecedarul e grav,pnl giurgiu a devenit un focar de parveniti,beizadele si penali.si se va scufunda si mai rau in mocirla.de capul vostru sa fie

  3. PNL Giurgiu a ajuns intr-un mare colaps, oameni importanti au plecat, ceialalti sunt fie dati afara fie pusi pe tusa, iar conducerea locala fie este inconstienta fie au blat cu PSD, altfel nu se justifica aceste actiuni ale lor….Gigi Stefan, cel care vrea sa pozeze int-un om corect si impaciuitor , isi arata adevaratul caracter, iar ceilalti se complac in aceasta „dezorganizare”…aceasta gloata care va duce inevitabil la pierderea alegerilor! Daca 75% dintre Giurgiuveni ies si iti spun sa mergi acasa, inseamna ca nu te mai vor, acest pensionar, Iliescu, care a tinut acest oras timp de 16 ani intr-o saracie lucie….ce vrea el de fapt??? Nu-l va mai alege NIMENI.

  4. Doamne, ce ne facem fără Maroiu? Suntem pierduţI. A făcut pnl-ul curăţenie şi au rămas veteranii fără coledzi. Jale mare, ăştia se credeau vedete locale pe vecie. Că, dacă îi scoţi dîn Giurgiu, sunt precum câinii pierduţi pe câmpuri, între localităţi. Se mai hrănesc doar cu stârvuri şi beau apă din lacuri.